• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radujko: Nisam kandidat za predsjednika TSS!

Generalni direktor Telekoma Srbija demantovao je pisanje beogradskih medija da je kandidat za funkciju prvog čovjeka Teniskog saveza Srbije.

 Radujko: Nisam kandidat za predsjednika TSS! Izvor: MONDO

Branko Radujko je u pisanoj izjavi agenciji Beta naglasio da niti je kandidat, niti razmišlja o rukovođenju bilo kojim sportskim klubom ili savezom.

"Nisam kandidat za predsjednika TSS, niti imam u planu bilo kakav aktivan angažman u sportskim klubovima ili savezima. Kompanija Telekom Srbija podržavaće naš trenutno najuspješniji sport i u budućnosti, bez obzira na dešavanja oko teniskog saveza, jer su uspjesi Novaka, Viktora, Janka, Zikija, Ane, Jelene i svih onih koji dolaze, iznad ovakvih događaja".

Neki beogradski listovi objavili su da je Radujko glavni kandidat za novog predsjednika TSS i da su ga u tome, navodno, podržali svi reprezentativci koji su osvojili Dejvis kup.

Informacija o Radujku kao kandidatu za prvog čovjeka TSS dovedena je u vezu sa skorim okončanjem mandata Slobodana Živojinovića i kritikama koje je na njegov račun uputio otac Novaka Đokovića, Srđan.

Živojinović je istakao da je spreman za još četiri godine na toj funkciji, a njegov glavni kritičar, otac Novaka Đokovića, da nema namjeru da se kandiduje, ali da su promjene u Savezu neophodne.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC