• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (EP): Srpkinje se oprostile!

Rumunija pobijedila Srbiju u Alborgu sa 40:28 u 3. kolu Grupe A. Srpske rukometašice neslavno završile Evropsko prvenstvo.

 RUKOMET (EP): Srpkinje se oprostile! Izvor: MONDO

Imale su posljednju šansu, nisu je iskoristile!

Srbija se porazom od Rumunije 40:28 (20:14) orpostila od Evropksog prvenstva u Danskoj za rukometašice.

Učenice Duška Milića kući se vraćaju sa vrlo slabim učinkom, bez ijednog osvojenog boda na tri utakmice protiv Danske, Španije i Rumunije. Šansa za drugi krug propuštena je protiv Španije, jer domaćin turnira i Rumuni imaju objektivno jače ekipe.

Tok meča sa Rumunkama najbolje opisuju dvije riječi - sjaj i očaj. Šteta što je dobro izdanje Srpkinja trajalo svega deset minuta, dok je u preostalom vremnu Rumunija je pokazala klasu u odnosu na srpski tim.

Srbija je vrlo dobro otvorila utakmicu povela sa 4:1 i onda stala. Brojne tehničke greške Rumunke su pretvarale u brze i efikasne kontre. Lako su stvarele višak u napadu i vrlo brzo je na semaforu stajalo 4:4, a potom i 7:7. Bilo je to posljednje izjednačenje na meču.

Rumunija je napravila seriju od 6:0 i praktično riješila pitanje pobjednika. Uzalud su bili pokušaji selektora Milića da tajmautom nešto promijeni. Srpkinje su se trudile, ali su na kraju ipak ubjedljivo poražene.

U srpskoj reprezentaciji odličnu partiju pružila je Katarina Krpež. Ona je odigrala svih 60 minuta, šutirala šest puta i postigla isto toliko golova. Andrea Lekić bila je strijelac pet golova. Katarina Tomašević imala je sedam uspješnih odbrana.

Najeefikasnije na meču bila je Kristina Neagu sa sedam golova, dok su po pet postigle Jonela Stanka, Melida Gajger i Valentina Andrean Elisei. Na golu Rumunije blistala je Talida Tolnai sa 15 intervencija.

Srbija je u Grupi A zauzela posljednje mjesto.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC