• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizanu još jedan Kup

Crno-bijeli u finalu Kupa Srbije rutinski savladali Vojvodinu na Banjici - 11:8 (3:1, 2:2, 2:2, 4:3) i tako ostali jedini osvajači tog trofeja.

 VATERPOLO: Partizanu još jedan Kup Izvor: MONDO

Vaterpolisti Partizana pobednici su kup takmičenja po 21. put u istoriji, a peti put od sezone 2006/07, kada je organizovan prvi Kup Srbije.

Kao i obično, crno-bijeli su u finalu odmjerili snage sa Vojvodinom, a ishod bio isti kao prethodnih godina. Crno-bijeli su dobili prvu četvrtinu sa 3:1 i održavali vođstvo od jednog do maksimalna četiri gola razlike (9:5).

Miloš Ćuk bio je najefikasniji u pobjedničkom timu sa tri pogotka. Po dva su postigli Aleksandar Radović i Miloš Korolija, a Vujasinović, Mitrović i Prlainović su se po jednom upisali u strijelce.

Po tri gola za Vošu dali su Boris Vapenski (dva iz peterca) i Miroslav Ranđić, Vuksanović i Ubović po jednom su savladali Slobodana Sora.

"Lale" su bile potpuno ravnopravne u središnjem dijelu utakmice, kada je rezultat bio svega 5:4 i 6:5 za crno-bele. U tim trenucima su sreća i koncentracija bili saveznici favorita, pošto je Korolija dva puta pogodio mrežu poslije odbitaka, a i Prlainović bio precizan iz "drugog" napada.

Posljednja četvrtina bila je lišena neizvesnosti, a strasti su se uzburkale samo kod koškanja Stefana Mitrovića i Marka Ovuke, koji su minut i po pre kraja isključeni sa pravom zamjene.

Za oba tima je ovo bila generalna proba pred nastavak takmičenja u Evroligi.

Crno-bijeli naredne subote gostuju Olimpijakosu, pošto su iz prva dva kola uzeli samo bod, dok Vojvodina dočekuje Spartak iz Volgograda.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC