• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: Odgođen meč Delić-Polster

Meč za titulu internacionalnog prvaka svijeta u (WBA) verziji Delić-Polster, koji je trebalo da bude održan u Minhenu 21. decembra, je odgođen.

 BOKS: Odgođen meč Delić-Polster Izvor: MONDO

Meč za titulu internacionalnog prvaka svijeta u verziji Svjetske bokserske organizacije (WBA) između borca iz Republike Srpske Gorana Delića i Mađara sa njemačkim pasošem Tamaša Polstera, koji je trebalo da bude održan u Minhenu 21. decembra, je odgođen.

" Razlog odgađanja je povreda bubne opne koju je na jednom od posljednjih treninga zaradio Polster. Ljekar mu je zabranio nastup u sljedećih trideset dana. Od tome sam obaviješten od strane Svjetske bokserske organizacije, ali i "Petković boks promoušna", koji je bio organizator ove manifestacije. U dopisima stoji da je novi termin meča 29. januar u Minhenu", rekao je Goran je Delić, koji je obavještenje dobio dok je "pakovao kofere".

" Šta da se radi. Svjestan sam da su povrede sastavni dio sporta, međutim, ovako nešto došlo je baš u nezgodnom trenutku. Naime, planirao sam da za Njemačku sa svojim stručnim štabom krenem sutra, rezervisali smo smještaj i sve ostalo, a sada sve to moramo da otkazujemo. Vjerujem da ću 29. januara biti bolje sreće i da ću se iz Njemačke vratiti sa najvrednijim pojasom u mojoj dosadašnjoj profi-karijeri. Do tada mi ostaje da vrijedno treniram",rekao je Delić, koji je aktuelni svjetski prvak u kruzer kategoriji (do 90.719 kilograma) u verziji Univerzalne bokserske organizacije (UBO), interkontinentalni prvak svijeta u verziji Svjetskog bokserskog savjeta (WFB) i evropski šampion u verziji Internacionalne bokserske federacije (IBF).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC