• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

F1: Veber vjeruje Red Bulu

Australijanac je uvjeren da ga njegova ekipa neće izabrati za drugog vozača i da će imati isti tretman kao Sebastijan Fetel.

 F1: Veber vjeruje Red Bulu Izvor: MONDO

Vozač Red Bula Mark Veber uvjeren je da će u toj ekipi u sljedećoj sezoni Formule jedan imati isti tretman kao njegov klupski kolega, aktuelni šampion Sebastijan Fetel.

Međunarodna autmobilska federacija (FIA) ukinula je zabranu timskih naredbi tokom trka Formule jedan, zbog čega mediji spekulišu da će Red Bul tražiti od Vebera da bude drugi vozač, iza Fetela. Ali Australijanac vjeruje da će imati isti tretman kao njegov timski kolega.

"Apsolutno sam uvjeren da ću sljedeće godine imati odličnu priliku da ponovo ostvarim sjajan rezultat. Moraću da pobijedim svakog vozača, a jedan od njih će biti Seb", rekao je Veber.

Veber i Fetel su tokom sezone imali nesuglasica, a najozbiljniji incident dogodio se na trci za Veliku nagradu Turske kada su se sudarili, zbog čega je Nijemac morao da završi trku.

"Čestitam mu na prvom mjestu ove sezone, ali to ga neće učiniti bržim na treningu uoči prve trke u novom šampionatu", dodao je Veber.

Fetel je osvojio šampionsku titulu na posljednjoj trci u šampionatu, 14. novembra, u Abu Dabiju, sa četiri poena više od vozača Ferarija Fernanda Alonsa, odnosno 14 više od Vebera.

Šampionsku titulu u konkurenciji konstruktora osvojio je Red Bul.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC