• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana i Jelena ni "za", ni "protiv" Bobe

Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović, ne žele da budu umiješane u borbu dve struje za prevlast u Teniskom savezu Srbije.

 Ana i Jelena ni "za", ni "protiv" Bobe Izvor: MONDO

Članovi Dejvis kup tima Srbije, šampioni svijeta za 2010. godinu, Novak Đoković, Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Nenad Zimonjić, otvoreno su stali na stranu koja se zalaže za promjene, smjenu predsjednika TSS Slobodana Živojinovića i dolaska ljudi, koje predvodi Novakov otac, Srđan Đoković.

Sa njima je nastupio i selektor muškog tima Bogdan Obradović.

Ipak, njegov kolega sa klupe ženske reprezentacije Dejan Vraneš tvrdi da su Jelena i Ana uzdržane i da ih ne zanimaju događanja pred Izbornu skupštinu TSS, koja slijedi.

"Nisam razgovarao s njima na tu temu, niti sam stekao utisak da ih previše zanima trenutna situacija u Savezu. Nije na njima da pružaju podršku predsjedniku ili pak traže njegovu smjenu. U ovom trenutku prioritet im je da se što bolje spreme za narednu sezonu i predstojeće duele u FED kupu", kaže Vraneš za "Press".

Ipak, ovaj list navodi da ima saznanja oko toga da je Ana Ivanović stala na stranu Srđana Đokovića, dok je Jelena Janković uzdržana.

"Iako su odlučile da se drže po strani u najnovijem ratu oko Teniskog saveza Srbije, Jelena Janković i Ana Ivanović ipak imaju svoje favorite na predstojećim izborima. Kako naš list nezvanično saznaje, Ivanovićeva je trenutno bliža opciji Srđana Đokovića, dok Jelena Janković i njeno okruženje pružaju umjerenu podršku aktuelnom rukovodstvu. Iako je Jelenina majka Snežana u prošlosti znala žestoko da kritikuje rad Teniskog saveza Srbije, čini se da su odnosi djelimično izglađeni, pa je naša teniserka finale Dejvis kupa u „Areni" posmatrala u društvu Živojinovića i njegove supruge Lepe Brene...", piše "Press".

Ana i Jelena trebalo bi da budu dio FED kup tima Srbije, koji će početkom 2011. godini igrati protiv Kanade, ovog puta u Novom Sadu.

"Jelena i Ana se trude da se ne upliću previše u novonastali sukob, te se tim povodom najvjerovatnije neće oglašavati, osim ako bude neophodno. One imaju svoje mišljenje, kao i ljudi iz njihovog okruženja, ali u ovom trenutku nisu spremne da pruže javnu podršku bilo kojoj strani. Nije da ih nisu zvali da se uključe, već su one procijenile da nema potrebe da troše energiju na nešto drugo osim tenisa", kaže neimenovani izvor "Pressa", koji je tražio da ostane anoniman.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC