• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Humani Nole pomogao Lozničanima

Novak Đoković odvojio je ozbiljna sredstva iz svog "Fonda Novak" za pomoć ugroženima u lozničkom kraju, poslije izlivanja Drine.

 Humani Nole pomogao Lozničanima Izvor: MONDO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je iz svog humanitarnog fonda izdvojio sredstva za pomoć bokserskom klubu "Loznica" i domaćinstvima u lozničkom kraju koja su pretrpila štetu u poplavama početkom mjeseca.

Sredstva dodijeljena Lozničanima, svojevremeno prvacima države, biće upotrebljena za nabavku opreme i opremanje klupskih prostorija.

Tim povodom stric našeg proslavljenog tenisera Goran Đoković je rekao da je "Fond Novak" od svog osnivanja imao veliki broj sličnih akcija o kojima, prema želji darodavca, uglavnom nije bilo mnogo riječi u javnosti. On je dodao da je nakon gledanja televizijskog priloga o lozničkom klubu Novak odlučio da određena sredstva usmjeri na podršku bokserima "Loznice".

Zamjenik gradonačelnika i predsjednik kluba "Loznica" Petar Ekmeščić je istakao da je iznos dodijeljenih sredstava blizu polovine godišnjih izdvajanja lokalne samouprave za bokserski klub.

On je dodao da će taj novac biti utrošen na nabavku računara i prateće opreme, kao i na opremanje prostorija kluba u Sportskom centru "Lagator" u Loznici.

Fond Novak, kako je u četvrtak rečeno, uplatiće i 500.000 dinara za pomoć domaćinstvima koja su pretrpila veliku štetu izlivanjem reke Drine početkom mjeseca.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC