• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boba: Nisam završio posao, nastavljam

Predsjednik Teniskog saveza Srbije ne uzmiče u borbi za novi mandat, iako su protiv njega igrači.

 Boba: Nisam završio posao, nastavljam Izvor: MONDO

Predsjednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović pozvao je sve koji vole tenis da pomognu da se kriza koja postoji prevaziđe.

"Mnogo mi je žao zbog svega što se dešava u posljednjih 18 dana. Ono što je Dejvis kup reprezentacija uradila, trofej koji je osvojila i postala prvek svijeta, otišlo je u zaborav. Sve to što se dešava nije dobro za sport, nije dobro za tenis, nije dobro za naše igrače i izuzetno mi je žao što se sve ovo događa. Pozivam sve ljude dobre volje, koji vole ovaj sport, ljude u Savezu i van njega, da svi zajedno prevaziđemo ovu krizu", rekao je Živojinović novinarima na predstavljanju izgradnje Nacionalnog teniskog centra u Impuls holu.

On je potvrdio da će se ponovo kandidovati za predsjednika TSS, jer želi da završi započeto.

"A to je, prije svega, izgradnja Nacionalnog teniskog centra, koji je neophodan za razvoj i budućnost tenisa u Srbiji", dodao je Boba.

Izgradnja centra trajala bi osam mjeseci, a prema nekim najavama mogla bi da počne već u jesen 2011. godine. Centar će se prostirati na površini od 2,7 hektara, imaće 10 otvorenih terena i pet terena u hali, fitnes, medicinski blok, smještaj, svlačionice, restoran i kancelarije.

Živojinović je saopštio da je Nikola Pilić spreman da pomogne razvoju juniorskog tenisa, kao i Emilio Sančes za koje smatra da imaju najbolje teniske akademije u Evropi.

Iako su se teniski reprezentativci listom izjasnili protiv toga da Živojinović ostane na mjestu predsednika TSS, tačnije rekli su da žele promjene, Boba im je poželio uspješan nastup na Australijan Openu, prvom grend slem turniru u sezoni.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC