• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Barselona dolazi u Doboj

Rukometaši Barselona učestvovaće na 43. po redu TV turniru šampiona "Doboj 2011", koji će biti održan od 16. do 20. avgusta sljedeće godine.

 RUKOMET: Barselona dolazi u Doboj Izvor: MONDO

Dobojlija Danijel Šarić, golman Barselone, potvrdio je da je katalonska ekipa prihvatila poziv Organizacionog odbora za učešće na turniru.

"To je velika stvar za Doboj, za Republiku Srpsku i naravno za BiH. Nije lako dovesti jednu takvu ekipu kao što je Barselona, jer zna se da je ona u top tri evropskog i svjetskog rukometa, a prva je po broju osvojenih evropskih klupskih titula", rekao je Šarić i dodao:

"Naravno da smo svi uložili mnogo truda da dovedemo Katalonce, s obzirom na to da su po biranju turnira na kojima će igrati pred početak lige jako osjetljivi. Imali smo tu sreću da su nam izašli u susret, jer su prethodnih godina čuli sve najljepše o turniru i svidjela im se ideja da dođu u Doboj", rekao je Šarić u rodnom gradu.

Presudan faktor za dolazak Barselone bio odgovarajući smještaj, jer Katalonci insistiraju da odsjedaju u ekskluzivnim hotelima. Jedan takav postoji u blizini Doboja, tačnije u Banji Vrućici, pored Teslića rekao je Šarić.

Alen Petković, generalni sekretar turnira, kazao je da se na spisku učesnika 43. rukometnog TV turnira šampiona nalazi sedam ekipa, od kojih su četiri već potvrdile dolazak.

"Pored domaće Sloge i velikana evropskog rukometa Barselone, naši gosti u avgustu naredne godine biće fracuski Šamberi i makedonski Metalurg, predvođen trofejnim trenerom Linom Červarom", naveo je Petković.

Enes Suljkanović, predsjednik Izvršnog odbora turnira, rekao je da bi dobojski turnir, koji se već nalazi u zvaničnom kalendaru EHF-a, trebalo da bude uvršten i u kalendar Svjetske rukometne federacije.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC