• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniska bura: Bubanj i Grujić "otjerali" Bobu

Slobodan Živojinović revoltiran riječima Dušana Grujića i Gorana Bubnja napustio sastanak sa beogradskim klubovima

 Teniska bura: Bubanj i Grujić "otjerali" Bobu Izvor: MONDO

Predsjednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović iznio je plan razvoja predstavnicima beogradskih klubova u sklopu izborne kampanje.

Međutim, kada je kasnije uslijedila diskusija, Boba Živojinović je napustio sastavak revoltiran optužbama koje su na njegov račun uputili predsjednik Partizana Dušan Grujić i prvi čovjek beogradskog tenisa Goran Bubanj, prenose "Novosti".

Bubanj je optužio Živojinovića da je inicirao negativno pisanje o Novaku Đokoviću i njegovoj porodici na internet-forumima.

"Tačno je, rekao sam da je nemoguće da na neku izjavu Novaka Đokovića objavljenu na internetu, od 395 komentara čak 390 bude nepristojno, i to protiv Srđana i Noleta. Istakao sam da iza toga mora da stoji kuhinja TSS, i da je Boba kriv za to. Nije to bio neki napad na njega, i ne vidim razlog zašto je napustio skup", rekao je Bubanj:

"Cijeli sastanak je bio smiješan. Predviđen je bio dnevni red, ali Živojinović kao da nije u to bio upućen, već je ispričao svoju priču i zahvalio se. Kada smo krenuli sa pitanjima, počeli su i problemi".

Kada je Živojinović otišao razgovor sa predsjednikom Skupštine Đorđom Anteljom je nastavljen.

"Obećao nam je da će zakazati Skupštinu TSS za 25. januar. Ali, mora to i javno da se objelodani, kako bi sve na vrijeme bilo organizovano. Mada, moje mišljenje je da je izbore trebalo obaviti već u decembru, kako bismo riješili goruća pitanja, dok je oko statuta i ostalog moglo i poslije da se razgovara".

Bubanj je objasnio zašto smatra da su neophodne promjene.

"Boba nije dorastao da rukovodi Savezom. Njemu pripada mjesto počasnog predsjednika TSS, za sve što je uradio, ali ne više od toga. Za neke stvari, prosto, nije sposoban. Pogledajte samo spisak ljudi sa kojima je ušao u tenis. Gdje su oni? Pa u svom Upravnom odboru više nema podršku. Od sedam sportskih radnika u UO, pet je protiv njega. To je dovoljan znak".

Predsjednik TSB je pojasnio kakva je situacija u klubovima.

"Svako ima svoje viđenje. Zvezda je uz Živojinovića, kao i nekoliko klubova oko njih, dok ima i drugih mišljenja. Biće zanimljivo vidjeti kako će ko glasati jer se TSS dosta angažovao oko klubova iz prestonice, bilo je i dosta obećanja i nudi se sve i svašta", zaključio je Bubanj.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC