• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boba Živojinović: Pišu se laži

"Potpuno je netačno pisanje štampe da sam otjeran sa sastanka sa beogradskim klubovima", rekao Živojinović u svom saopštenju javnosti.

 Boba Živojinović: Pišu se laži Izvor: MONDO

Predsjednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović obratio se javnosti saopštenjem, čiji je povod, kako sam navodi, konstruisani i tendeciozni natpisi u dnevnoj štampi.

On ističe da je "potpuno netačno pisanje štampe i izjave anonimnih sportskih radnika da je otjeran sa sastanka sa beogradskim klubovima u subotu prije podne".

"Sastanak sam zakazao svim klubovima, kako bih prezentirao svoju kandidaturu i program razvoja TSS u narednom periodu, i pozivu se odazvalo više od 20 klubova iz Beograda. Kada sam završio prezentaciju, koja je trajala između 15 – 20 minuta, sastanak je za mene bio završen, baš kao što se isti scenario moje prezentacije ponavljao i u drugim gradovima Srbije, pa nema razloga da tako ne bude i u Beogradu", rekao je Živojinović, optuživši pojednice da su izmislili priče da se na pojedinom forumima i sajtovima nalaze tekstovi, koje je on pisao, ili ih je lansirao neko po njegovom nalogu.

"Obzirom da sam brzo shvatio da par pojedinaca želi samo INCIDENT, nikako razuman razgovor sa argumentima za i protiv, meni nije ostalo ništa drugo nego da napustim sastanak, obzirom da sam prezentaciju završio, a sastanak je krenuo u smjeru zbog kojeg se nismo okupili", dodaje se u saopštenju.

On je istakao da je više od 80 odsto klubova došlo na stastanak kako bi kroz konstruktivni razgovor razmotrili sve aspekte Bobinog programa.

"Nekima se to nije svidjelo pa su odmah okrenuli u smjeru koji nema ni najmanju dodirnu tačku sa sportom i tenisom."

Živojinović je skrenuo pažnju da je pojedinim pisanim medijima stalo samo do bombastičnih naslova i da urednici ne ulaze u suštinu, već se tekstovi pišu na osnovu rekla – kazala.

"Moram da priznam da jedva čekam da se održi Skupština, gdje će napokon delegati i predstavnici klubova iz cijele Srbije reći što imaju da kažu, poslije toga će se novine i novinari okrenuti drugim temama, jer u toj činjenici da je Boba Živojinović po treći put predsjednik TSS, nema nikakve – SENZACIJE", zaključio je u svom saopštenju Slobodan Boba Živojinović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC