• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Srbija opet poražena

Srbija još jednom izgubila od Tunisa (24:26), ali kao i u prvom meču za protivnika, pored domaćina, imala i sudije.

 RUKOMET: Srbija opet poražena Izvor: MONDO

Najbolji rukometaši Srbije doživjeli su drugi poraz od Tunisa u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo, koje se od 13. do 30. januara održava u Švedskoj.

"Orlovi" su u izgubili sa 24:26, iako su na poluvremenu imali dva gola prednosti (15:13). U prvom meču, koji je odigran u utorak, Tunis je slavio - 34:30.

Baša kao i prvi, ni drugi meč nije bio dostojan međunarodne utakmice, s obzirom na kriterijum suđenja. Pravo je čudo što niko od učenika Veselina Vukovića nije povrijeđen. Inače, "orlovi" su ispunili sve zadatke koje je pred njih postavio selektor, a prijateljske utakmice protiv Tunisa poslužile su za provjeru i uigravanje selekcije.

Srbija je konstantno vodila, često i sa četiri gola prednosti, ali su pred kraj utakmice Tunižani uz pomoć arbitara uspjeli da preokrenu rezultat. I jedna i druga reprezentacija imale su po tri isključenja, ali je domaćin imao čak sedam sedmeraca, za razliku od "orlova", koji su na čitavom meču izveli samo jedan penal.

SRBIJA: Stanić 8, Pribak 5, Vujin 6/1, Nikcević 5, Stojković 4, Ćurković, Toskić 1, Marjanac, Marković, Pejanović 5/1, Prodanović 1, Rašić, Rnić 2, Vilovski, Mitrović, Stanković, Tubić.

Na SP u Švedskoj "orlovi" će se takmičiti u C grupi sa Hrvatskom, Danskom, Rumunijom, Alžirom i Australijom. U drugu fazu idu tri najbolja tima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC