• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Nadam se da me Novak neće obrukati

"Nadam se samo da me Novak neće obrukati kao prije četiri godine, kada je 31. decembra zabavljao publiku pjevanjem", našalila se Ana.

 Ana: Nadam se da me Novak neće obrukati Izvor: MONDO

Srpska teniserka Ana Ivanović, koja će sa Novakom Đokovićem predstavljati Srbiju na Hopman kupu, želi da osvoji to takmičenje, na kojem je debitovala 2006. godine.

Prije četiri godine Ana i Novak su u Pert došli kao 18.godišnjaci, a sada su postavljeni za prve nosioce, što im daje za pravo da se nadaju trijumfu.

"Srećna sam što sam se vratila. Svake godine Novak me je pitao da li ćemo ponovo nastupiti zajedno i zaista sam uzbuđenja zbog mogućnosti da napravimo nešto više nego 2006. Jelena Janković i Novak su ovde igrali u finalu, a sada ćemo pokušati da napravimo i taj posljednji korak", rekla je Ivanović.

Ove godine konkurencija u Hopman kupu mnogo je jača nego prethodnih. Pored Đokovića, tu su još Endi Marej i Lejton Hjut, a u ženskoj konkurenciji glavna zvijezda je Žastin Enan.

"Sada ima zaista dosta vrhunskih tenisera i teniserki. Biće to dobar turnir za sve nas, a pogotovo za gledaoce. Posebno se radujem novom duelu protiv Enan", rekla je Ana.

Reprezentativka Srbije kaže da joj je posebno drago što će igrati u timu sa Đokovićem.

"Družimo se od djetinjstva, prije nego što smo počeli da treniramo tenis i uvijek nam je drago kada možemo neko vrijeme da provedemo zajedno. Nadam se samo da me neće obrukati kao prije četiri godine, kada je 31. decembra zabavljao publiku pjevanjem", našalila se Ivanovićeva.

Iako je već osvojila jedan gren slem turnir i bila prva teniserka svijeta, Ivanović kaže da još ima itekako mnogo ambicija.

"Jedva čekam da počne sezona, jer vjerujem da imam dosta neiskorišćenog potencijala, Ako budem imala sreće sa zdravljem, mogla bi ovo da bude uspješna godina za mene", rekla je Ana i dodala da joj je osnovni cilj povratak deset u najboljih, a potom osvajanje još jednog gren slem turnira.

Reprezentacija Srbije u Hopman kupu startovaće 2. januara mečom protiv Kazahstana. Dva dana kasnije igraće protiv Australije, a 6. janura protiv Belgije.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC