• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOHA: Bozoljac i Ćirić prošli, Đoković ispao

Nikola Ćirić i Ilija Bozoljac igraće u 3. kolu kvalifikacija turnira u Dohi, dok Marko Đoković nije uspio da stigne do poslednje runde kvalifikacija.

 DOHA: Bozoljac i Ćirić prošli, Đoković ispao Izvor: MONDO

Srpski teniser Nikola Ćirić plasirao se u poslednje kolo kvalifikacija za turnir u Dohi, pošto je u meču drugog kola pobijedio Františeka Čermaka iz Češke rezultatom 7:6 (7:5), 6:7 (2:7), 6:3.

U treće kolo kvalifikacija plasirao se i Ilija Bozoljac, nakon što je u drugom kolu savladao Nijemca Simona Štadlera rezultatom 7:6 (10:8), 6:3.

Marku Đokoviću to nije pošlo za rukom, jer je u drugom kolu izgubio od prvog nosioca Marka Kjudinelija iz Švajcarske rezultatom 2:6, 6:4, 6:2.

Kao 149. igrač svijeta Bozoljac je postavljen za drugog nosioca u kvalifikacijama i uspio je da opravda ulogu favorita, ali se prilično namučio u duelu protiv snažnog Štadlera.

Za ulazak u glavni žrijeb Bozoljac će se boriti protiv petog nosioca, 191. tenisera svijeta Hrvata Antonija Veića.

Ćirić je poslije 150 minuta velike borbe pobijedio Čermaka i u poslednjem kolu igraće protiv trećeg nosioca, 164. tenisera svijeta Lukaša Rosola iz Češke.

Poslije dva potpuno neizvjesna seta, koja su riješena u taj brejku, Ćirić je u trećem bio veoma siguran i protivniku nije omogućio nijednu priliku za brejk. Sam je iskoristio prvu koja mu se ukazala i jedan brejk bio mu je dovoljan za pobjedu, koja mu je donijela šest poena za ATP listu.

Mlađi brat Novaka Đokovića odigrao je veoma hrabro protiv 117. tenisera sa ATP liste. U prvom setu agresivnom igrom iznenadio je Švajcarca, ali je Kjudineli u nastavku zaigrao odgovornije i sa mnogo više koncentracije, pa je izostalo veliko iznenađenje.

U glavnom žrijebu turnira u Dohi, koji se igra za nagradni fond od 1.024.000 dolara, je Viktor Troicki, koji će u prvom kolu igrati protiv Sergeja Stahovskog iz Ukrajine.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC