• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole i Ana: Biće bolje!

Novak Đoković i Ana Ivanović zadovoljni poslije maksimalne pobjede nad Kazahstanom na Hopman kupu.

 Nole i Ana: Biće bolje! Izvor: MONDO

U prvom kolu Grupe A Hopman kupa Srbija je pobijedila Kazahstan 3:0, a nakon tog uspjeha Novak Đoković je rekao da je meč bio veoma težak, prije svega zbog toga što je on imao dosta problema.

Najbolji srpski teniser priznao je da ga je Anderej Golubjev, 36. igrač sa ATP liste, nadigrao u prvom setu.

"Golubjev je igrao hrabro i definitnivno je bio bolji u prvom setu, koji je zasluženo dobio. U nastavku sam uspio nekako da podignem nivo igre i da uđem u ritam koji mi odgovara. Zadovoljan sam načinom na koji sam odgovorio i na kraju uspješno završio meč", rekao je Đoković posle pobede od 4:6, 6:3, 6:1.

Uprkos teškom meču, treći igrač svijeta kaže da mu je bilo zabavno na terenu.

"Tokom sezone niko od nas nema previše prilika da se zabavlja na terenu i zaista uživa u tenisu. Ovo je turnir na kome povremeno mogu da se našalim tokom meča i to i radim. Vjerujem da ljudi to vole", rekao je Đoković.

Ivanović je na sličan način počela meč protiv 36. teniserke svijeta Jaroslave Švedove, ali je ipak uspjela da u taj brejku dobije prvi set, nakon čega se razigrala i lako završila posao - 7:6 (8:6), 6:1.

"U prvom setu smo obe bile veoma nervozne i imale smo problema sa servisima, a u taj brejku sam imala nesto više koncentracije i sreće. Nakon toga sam počela da serviram bolje i lako sam dobila drugi set", rekla je Ivanović.

Srpska teniserka dodala je da je upravo servis ono na čemu najviše radi.

"U finišu protekle sezone znatno sam popravila servis, što se odrazilo na rezultate, ali i dalje na tome dosta radim. U svakom slučaju, drago mi je što je krenula sezona i što ponovo osjećam pozitivni pritiak", rekla je Ana.

Hopman kup se nastavlja u ponedjeljak mečevima B grupe u kojima se sastaju Velika Britanija - Italija i Francuska - SAD. Reprezentacija Srbije se u drugom kolu A grupe u utorak sastaje sa Austalijom.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC