• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski rukometaši za MONDO: Jedva čekamo da počne!

Ekipa Monda posjetila je u Sportskom centru Kovilovo rukometnu reprezentaciju Srbije u samom finišu priprema za Svjetsko prvenstvo (13. - 30. januar).

 Srpski rukometaši za MONDO: Jedva čekamo da počne! Izvor: MONDO

Zatekli smo ih u vedroj atmosferi, uprkos napornim treninzima, a sa pojedincima smo razgovarali o očekivanjima, debaklu na prethodnom EP, ritualima, tremi slobodnom vremenu...

Kažu da su svi nervozni zato što jedva čekaju da počne takmičenje u Švedskoj i tvrde da dobro rade.

Pivotmen Rastko Stojković pozitivno je iznenađen i ohrabren što su dvorane gdje su igrali posljednje pripremne utakmice bile pune.

"Suviše smo umorni, sve ovo je uzelo danak radostima. Čekamo da se odmorimo dva, tri dana pred put, pa ćemo onda vidjeti kako ide to veselje ili kada se vratimo, još bolje", dodao je 29-godišnji rukometaš poljskog šampiona Vive Targi Kilcea, čiji deda je rođeni brat legendarnog glumca Danila Stojkovića.

Srbija će se takmičiti u grupi C zajedno sa Danskom, Australijom, Rumunijom, Alžirom i Hrvatskom. Žarko Šešum vjeruje da "orlovi" mogu da se plasiraju u drugi krug, ali insistira na tome da ne treba da bude pritiska i euforije.

"Sportisti teže da se izoluju, ali to je teško, svima nam je u glavi Svjetsko prvenstvo, grupa, treninzi, kako i šta možemo da unaprijedimo. Treba da se skoncentrišemo na kolektivnu igru, jer zajedno smo jači", rekao je za MONDO 25-godišnji bek.

Ivan Nikčević je kazao da se u rukometnoj reprezentaciji Srbije najviše priča o prvom rivalu - Alžiru, sa kojim će igrati već u četvrtak.

"Jako je važno da otvorimo prvenstvo kako treba. Naravno da su nam u mislima i utakmice sa Dancima, Hrvatima i Rumunima, ali znamo da prvo moramo da odradimo posao kako treba protiv Alžira i Australije", izjavio je 30-godišnji Nikšićanin.

Video intervjue sa "orlovima" pogledajte na našem sajtu www.mondo.rs

(A. P. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC