• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: Cilj je sedmo mjesto

Snažni lijevi bek Srbije Momir Ilić nada se da "olrovi" mogu do sedmog mjesta na Svjetskom prvenstvu.

 Ilić: Cilj je sedmo mjesto Izvor: MONDO

Rukometaši Srbije u četvrtak putuju na Mundijal, koji će se od 13. do 30. januara održati u Švedskoj. Za razliku od prethodnih takmičenja, učenici Veselina Vukovića ovaj put ne obećavaju "kule i gradove". Kažu da od njih nacija može da očekuje da će na terenu da ostave srce, pa ako to bude bilo dovoljno za neki veći rezultat, onda on neće izostati.

"Raspoloženje je super, mislim da je atmosfera na jednom zavidnom nivou. Igramo dobro, treniramo i za sada sve dobro funkcioniše. Međutim, to ne mora ništa da znači, jedno su prijateljske utakmice, a drugo je Svjetsko prvenstvo", počeo je Momir Ilić.

Lijevi bek Srbije se nada dobrom rezultatu.

"Kao sportista idem u svakoj utakmici na pobjedu i mislim da bi to trebalo da nam bude cilj. Da svaki meč odigramo maksimalno borbeno, da damo sve od sebe, pa na kraju ako protivnici budu bili bolji da im pružimo ruku i čestitamo."

Navikao je Ilić da sa Kilom osvaja titule gdje god se takmičio. Sa "olovima" je malo drugačije. Medalju na velikim takmičenjima čekamo punih deset godina.

"Teško je pričati o ciljevima. S druge strane nije u redu da se ode na Svjetsko prvenstvo bez cilja. Moramo da zacrtamo jedan cilj, a to je po meni sedmo mjesto, koje bi nam dobro došlo pred Evropsko prventsvo 2012. u Srbiji."

Srbija je u dve utakmice u grupi favorit - protiv Alžira i Australije. Ulogu autsajdera imaće protiv Danske i Hrvatske, dok će se sa Rumunijom boriti za prolaz.

"Imamo dobar raspored. Slede dve malo lakše utakmice sa Alžirom i Australijom, koje će nam poslužiti da se još bolje uigramo da bi protiv Danske i Hrvatske odigrali što bolje. Nismo favoriti, ali je sve moguće", zaključio je Ilić.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC