• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez Bojinovića i Marjanca na Alžir

Selektor Srbije saopštio spisak za Alžir na kojem nema srednjeg beka Mladena Bojinovića i golmana Dragana Marjanca.

 Bez Bojinovića i Marjanca na Alžir Izvor: MONDO

Mladen Bojinović i Dragan Marjanac neće biti u sastavu za utakmicu protiv selekcije Alžira. Selektor Srbije Veselin Vuković za meč sa Afrikancima prijavio je 16 igrača.

"Ovi momci su radili sve vrijeme, a Mladen je tek u četvrtak dobio dozvolu da trenira sa nama normalno. Nije napravio nijedan kompletan trening sa ekipom. Igraće oni što su u ovom trenutku spremniji. Procijenićemo kada je najbolje ga 'bacimo u vatru', ili ukoliko se ne daj Boze desi neka povreda. Za repreznetaciju su izabrani najbolji. Ja to tako gledam", objasnio je Vuković odluku da precrta iskusnog Bojinovića za Alžir.

On je takođe rekao da je zarad mira u kući najbolje rješenje da Marjanac preskoči prvi meč na Mundijalu.

"On je na kraju krajeva, bio treći golman i protiv Čeha, pa je dobio priliku da brani i bio je odličan. U ovoj situaciji, kada je u prvoj fazi pet utakmica u sedam dana, kada su nam potrebniji igrači od golmana, odlučio sam se za tandem Stanić – Pejanovic. Pričao sam i sa njima dvojicom, oni smatraju da mogu da iznesu prvi krug, a kasnije ćemo vidjeti."

Bojinović očekuje da na narednim utakmicama bude od pomoći "orlovima".

"Čim sam tu, znači da mogu. Jasno je sve. Danas nisam u sastavu i to je jedina istina. Ja sam spreman, treniram sa ekipom. Dobro je sve i nadam se da ću pomoći ekipi. Trenirao sam naporno sve ove dane i išao na terapije. Imam u sebi kilometara kao jedan stari automobil za prodaju. Ali, motor je jos uvijek dobar. To je najvažnije", poručio je 34-godišnji srednji bek.

On kaže da je odluku da ne igra na premijeri prihvatio krajnje profesionalno.

"To je profesionalizam, a ja sam profesionalac! Kada jednom naučiš da voziš biciklo, to se ne zaboravlja! Tih 14 dana što nisam bio sa ekipom, ne mora da znači puno. Najbitnije je da sam ja zdrav i da sam spreman za sve izazove. Volja i moral su tu! Da li ću igrati pet ili pedeset pet minuta, to nije bitno. Bitno je da ekipa pobjeđuje", završio je priču Bojinović.

Tim menadžer repreznetacije Srbije, Vladica Spasojević saopštio je nekoliko informacija poslije tehničkog sastanka:

"Prvak svijeta ide direktno na Olimpijske igre 2012. godine. Reprezentacije od drugog do sedmog mjesta igraće kvalifikacije u aprilu i maju 2012. godine. Još uvijek nisu poznata pravila za kvalifikacije", rekao je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC