• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović - djevojka koja voli zabavu

Srpska teniserka se priprema za Australijan Open kroz zabavu. U pitanju je bila opklada sa jednim novozelandskim novinarom.

 Ana Ivanović - djevojka koja voli zabavu Izvor: MONDO

Ana Ivanović umije da se zabavlja. Ponovo joj je osmjeh na licu, poslije sezone posrtanja, a pred Australijan Open ima vremena i da se šali.

Kladila se sa jednim novozelandskim novinarom, još jesenas na Baliju, da će uraditi više "bombi" u bazenu. Skinula se u bikini, zatrčala se, zgrčila noge i pljaaaas.

"Kako je ovo bilo?", vikala je 23-godišnja Ana iz bazena, dok su je klinci posmatrali i bodrili oko bazena hotela Hilton u Melburnu, prenosi "Sandej telegraf".

Izvela je pet "bombi", sve u nadi da će nadmašiti izazivača sa Novog Zelanda.

"Uopšte nemam pojma kako sam došla na tu ideju. Na turnirima je jako teško uraditi nešto zabavno. Ovo je bilo zaista interesantno. Nikada to nisam ranije uradila", kaže nasmijana Ana.

Tako danas izgleda život Ane Ivanović. Prije samo šest mjeseci, činilo se da će napustiti tenis. Nije je išlo ni u privatnom životu. Raskinula se vezu sa golferom Adamom Skotom. Ali, Ana se danas ponovo smije, konstatuje "Sandej telegraf".

"Bilo je teško. Mislim da je bolje ne miješati privatni život i karijeru, mada je to teško izvodljivo. Ako ste srećni u privatnom životu, onda će to imati pozitivnog uticaja i na vaš tenis. Tokom ovog perioda shvatila sam da je važno slušati sebe i biti srećan", kaže Ana.

"Naravno, svako želi da bude srećan, ali ljudi nalaze sreću na različite načine. Ipak, najvažnije je naći neku ravnotežu, između prioriteta u životu", dodaje srpska teniserka.

Ono što joj pomaže da bude raspoloženija je film. A voli da pogleda "The Hangover" (Mamurluk u Las Vegasu).

A ima i jaku podršku kolega - Kim Klajsters i Novaka Đokovića.

"U teškim trenucima saznate ko su vam pravi prijatelji. U svačemu tražim nešto što će mi podići samopouzdanje i tako i tražim prijatelje, one koji mi u tome pomažu. U trenucima krize, shvatila sam da je rješenje za mene. Vratila sam samopouzdanje i divno se osjećam, odnosno jačom nego ranije", kaže Ana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC