• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (SP): Bojinović IN, Pribak OUT

"Mnogo mi je teško", izjavio je Pribak poslije odluke selektora Vukovića da upravo on ustupi mjesto Bojinoviću za meč sa Dancima.

 RUKOMET (SP): Bojinović IN, Pribak OUT Izvor: MONDO

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković odlučio je da rovitog Mladena Bojinovića uvrsti u sastav za utakmicu sa Danskom, u ponedjeljak od 20.15. Mjesto je morao da mu ustupi Nemanja Pribak.

Mladen Bojinović biće u sastavu za meč trećeg kola Grupe C na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj.

Selektor srpske reprezentacije Veselin Vuković odlučio je da, do skoro povređenog Bojinovića, uvrsti u tim za utakmicu sa Danskom, koja će biti odigrana u ponedjeljak od 20.15 u Malmeu.

Ova vest bila je najljepši poklon iskusnom Bojinoviću, koji danas slavi 34. rođendan.

Ipak, neko je u odnosu na mečeve sa Alžirom i Australijom na startu takmičenja morao da ustupi mjestu kapitenu reprezentacije, a izbor je pao na Nemanju Pribaka.

"Mnogo mi je teško. Tu sam uz reprezentaciju, dajem im podršku i savjete. Dao sam sve od sebe ovih mjesec dana, osećam se i dalje kao dio ekipe i uz nju sam 100 odsto. Selektor se opredijelio za Bojinovića, on zna zašto je to dobro i nadam se da je odluka ispravna. Bodriću ih sa tribina i navijati svim srce za Srbiju", poručio je Pribak.

Bojinović je u posljednjem meču za Monpelje prije dolaska na pripreme reprezentacije povredio koleno i propustio je najveći dio priprema. Ipak, zbog neospornog kvaliteta, iskustva i uticaja koji ima na ekipu, Vuković je odlučio da rovitog Bojinovića ipak povede u Švedsku, ali se vjerovalo da će on biti u sastavu tek za mečeve druge faze takmičenja, koji počinju 22. januara.

Očigledno je, poslije ove Vukovićeve odluke, da se Bojinović oporavio ranije nego što se očekivalo, pa će biti u dresu za prvi ozbiljni test za našu reprezentaciju na Mundijalu, protiv jakih Danaca, koji su takođe dobili obe utakmice u grupi.

Pored Srbije i Danske, u ponedjeljak se sastaju još Hrvatska - Australija (18.00) i Rumunija - Alžir (18.00). U utorak je slobodan dan u Grupi C, a potom "orlove" očekuje duel sa Hrvatskom (sreda, 18.00), pa sa Rumunijom (četvrtak, 20.30).

Tada će biti poznato da li će i sa kojim brojem bodova Srbija otići u drugu fazu takmičenja, u koju će se plasirati tri najbolje ekipe iz svake od četiri grupa.

TABELA: Danska 4, Srbija 4, Hrvatska 4, Alžir 0, Rumunija 0, Australija 0.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC