• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizan u Barsu po meč-loptu

Vaterpolisti Partizana u srijedu u gostima protiv Barselone (21 čas) imaju priliku da obezbijede plasman u četvrtfinale Evrolige.

 VATERPOLO: Partizan u Barsu po meč-loptu Izvor: MONDO

Trener vaterpolista Partizana Igor Milanović rekao je danas da njegova ekipa spremno dočekuje utakmicu protiv Barselone u kojoj bi crno-bijeli pobjedom osigurali plasman u drugu fazu Evrolige.

"Ovo je vrlo, vrlo važna utakmica. Ne smijemo nikako da izgubimo, tako se i 'oštrimo'. Očekujem bolju završnicu nego u prvom meču sa Barselonoj, prije svega da budemo strpljiviji. U Beogradu smo imali ritam i šanse, ali ne i sreću u završnici, pa smo ostali bez bodova", rekao je Milanović.

Partizan je krajem prošle godine na svom bazenu na Banjici odigrao neriješeno protiv španskog tima, iako je u jednom trenutku vodio 6:3.

Nakon toga crno-bijeli su "vezali" dve pobjede protiv Olimpijakosa i sada zauzimaju drugo mjesto na tabeli C grupe Evrolige. Partizan ima tri boda više od trećeplasirane Barselone, a prva je zagrebačka Mladost sa 12 bodova.

U utakmici sa Olimpijakosom u Beogradu za Partizan je debitovao 16-godišnji Dušan Mandić.

"Dule je dokazao da mu je mjesto u prvom timu, unio je živost u ekipu. Podsetio me je na utakmicu kada je Andrija Prlainović debitovao za prvi tim. Oduševljava me Mandićeva zrelost, on je biser srpskog vaterpola", rekao je Milanović.

Mandić je rekao da nema tremu od nastupa za prvi tim u elitnom evropskom takmičenju.

"Kao najmlađi u timu, trudim se da iskoristim svaki minut koji dobijem. Treme je bilo samo na početku, sada je i to nestalo. Imam samo neku pozitivnu nervozu", naveo je on.

Reprezentativac Srbije Andrija Prlainović istakao je da crno-bijeli neće kalkulisati u Barseloni.

"Pobjeda je imperativ. Ne razmišljamo o porazu koji bi nas udaljio od plasmana među osam što nam je prioritetni cilj. Sada će nam biti teže jer smo gosti, ako se koncentrišemo biće sve u redu", zaključio je Prlainović.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC