• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vuković: Duhovi prošlosti, naslijeđe i čudne stvari

Selektoru rukometne reprezentacije Srbije nije jasno zašto ekipa tone kada gubi. Bojinović i Ilić pominju sudije.

 Vuković: Duhovi prošlosti, naslijeđe i čudne stvari Izvor: MONDO

Danska je i dalje mnogo bolja od Srbije. To je jasno poslije poraza "orlova" u 3. kolu Grupe C Svjetskog prvenstva - 27:35.

Selektor Srbije Veselin Vuković je poslije utakmice u Malmeu imao isti komentar kao poslije pobjede nad Alžirom kada je njegov tim zamalo od gotovog napravio veresiju.

"I dalje nas prate duhovi iz prošlosti", rekao je Vuković.

"To se najbolje vidjelo u posljednjih deset minuta kada sam dao instrukciju da najdužim mogućim napadom smanjimo sa četiri na tri gola minusa, ali nismo uspjeli, već je na kraju bilo osam", nastavio je Vuković i konstatovao da su "orlovi" morali bolje da igraju.

On je ukazao i na "čudne stvari".

"Primjetili ste da se mnoge stvari čudne dešavaju, ali odgovornost je na meni. Pokušaću da prvo popričam sa igračima, da im kazem šta mi se ne sviđa. Nije mi se svidjelo njihovo ponašanje u momentima kada smo krenuli da tonemo. Međutim, to su naslijedili iz klubova iz kojih dolaze, a ja ne znam šta da radim", zaključio je Veselin Vuković.

Mladen Bojinović je poslije oporavka od povrede zaigrao prvi put na Svjetskom prvenstvu. Ali, 34. rođendan neće pamtiti po lijepom.

Imao je šta da kaže i na račun sudija.

"Igrali smo dobro 50 minuta, a poslije smo ispali iz kolosijeka. Sve vrijeme razliku su Danci pravili kada su imali igrača više, kojeg su češće dobijali, kao poklon. Čim su napravili razliku od tri-četiri gola nisu dozvolili da se približimo. Okrećemo se Hrvatskoj, slijedi nam dan pauze i analiza. Meč sa Hrvatima, biće nam druga meč lopta", jasan je bio iskusni Bojinović.

Momir Ilić je, uz Marka Vujina i Momira Rnića, najzaslužniji za "egal" u većem dijelu prvog poluvremena. I Ilić se osvrnuo na "sudijski rad".

"Prvo poluvrijeme smo jako dobro odigrali. Stvarno je sve funkcionisalo i u napadu i u odbrani. Bili smo angažovani i dobro smo odrađivali taktičke zadatke. Moram da kažem da su u pojedinim trenutcima drugog poluvremena, Danci imali su blagu pomoć sudija. Kada su stekli šest golova prednosti, nismo uspjeli da se vratimo. Moramo da se koncentrišemo na meč sa Hrvatskom. Nemamo vremena da žalimo, idemo dalje", poručio je Ilić.

Selektor Danske Ulrik Vilbek je, naravno, bio zadovoljan:

"Zadovoljan sam kako smo igrali, naročito u odbrani. Važno je da smo osvojili dva boda. Ovako treba da igramo i protiv Hrvatske. Hansen je bio sjajan", apostrofirao je Vilbek strijelca deset golova.

(MONDO, foto FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC