• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AO: Petoro Srba izlazi na teren

Trećeg dana takmičenja na Australijan Openu predstavnici Srbije igraće tri meča drugog kola u singlu i dva meča prvog kola u dublu.

 AO: Petoro Srba izlazi na teren Izvor: MONDO

Prvi će na teren Janko Tipsarević koji igra protiv devetog nosioca Španca Fernanda Verdaska. To će biti njihov četvrti međusobni duel, a srpski teniser do sada je ostvario dve pobjede.

Inače, ijreč je o drugom meču u Hajsens areni, gdje će prije njih dvojice snage odmjeriti Karolina Voznijacki iz Danske i Amerikanka Vanija King. Taj duel počinje jedan sat poslije ponoći po srednjoevropskom vremenu.

Posljednji meč na tom terenu igraju treći teniser sa ATP liste Novak Đoković i 81. igrač svijeta Ivan Dodig iz Hrvatske. Oni su do sada igrali samo jednom, 2008. godine u Marseju, kada je srpski teniser pobijedio sa 6:1 i 6:4.

Viktor Troicki, 27. teniser svijeta, meč drugog kola igra protiv Francuza Nikolasa Maija, 132. igrača na ATP listi. To će biti njihov prvi međusobni duel i treći je na programu terena broj 18.

Meč prvog kola dublova Bojana Jovanovski i Amerikanka Barbara Lapčenko igraće protiv japansko-kineskog dubla Kimiko Date-Krum i Šuaj Čang. Duel je drugi na programu terena broj 19.

Poslije tog meča počeće duel prvog kola između osmih nosilaca Nenada Zimonjića i Francuza Majkla Ljodre protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona i Rumuna Viktora Haneskua.

U srijedu igraju još i Belgijanka Žistin Enen i Elena Baltača iz Velike Britanije, drugi nosilac Švajcarac Rodžer Federer protiv Francuza Žila Simona, kao i Endi Rodik iz SAD i Rus Igor Kunicin.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC