• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin nije pomogao "delfinima": Bivši selektor mogao da im "skloni" favorita, u polufinalu ih čeka noćna mora!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejan Udovičić je odlično spremio selekciju SAD, ali protiv trenutno najboljeg tima svijeta to nije bilo dovoljno - Španci idu po zlato.

 vaterpolisti španije u polufinalu olimpijskih igara Izvor: Tanjug/AP/Mark Humphrey

Vaterpolisti Srbije će imati paklen posao u srijedu u četvrtfinalu Olimpijskih igara pošto će u najvažnijem meču na turniru morati da savladaju aktuelnog prvaka svijeta, selekciju Italije.

A ukoliko ekipa Dejana Savića to ostvari imaće priliku za revanš, pošto "delfine" u polufinalu čekaju Španci, jedna od ekipa koja je u Tokiju već savladala Srbiju!

Možda će vas zanimati

Nije uspio Dejan Udovičić da pomogne selekciji koju je nekada vrlo uspješno vodio, pošto je njegova ekipa SAD bila poražena od Španije 12:8.

Španci su nastavili da pokazuju da su najbolja ekipa na svijetu u ovom trenutku. U vrlo teškoj grupi su upisali svih pet pobjeda, a sada su dodali i šestu u četvrtfinalu.

Imala je Španija problema, dobro ih je čitala selekcija bivšeg selektora Srbije, pošto su držali egal tri četvrtine. Bilo je 6:6 poslije prve dvije, da bi Španija pred posljednju dionicu imala tek 7:6 u svoju korist.

Ipak, pet golova u posljednjih osam minuta je dovelo Špance u borbu za medalju. Hanes Duabe je dao tri gola, Munariz i Miranda Fernandez su uz Granadosa i Sanahuhu dodali po dva pogotka.

Inače, Španija je u posljednjih pet mečeva sa Srbijom slavila svih pet puta, pa ako savlada Italiju, jasno je koliko je težak posao čeka u polufinalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC