• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirko Mikić nakon trilera u Vogošći: Previše promašenih zicera i izgubljenih lopti, čak i za naš mladi tim Borca m:tel!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel nisu nastavili s maksimalnim učinkom u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 RK Vogošća - RK Borac 27:27, izjava Mirko Mikić za MONDO Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Poslije sedam vezanih pobjeda, Banjalučani su prvi put odigrali neriješeno i to na gostovanju u Vogošći u okviru devetog kola - 27:27 (13:14).

U vrlo tvrdoj utakmici u dvorani "Amel Bečković", crveno-plavi su imali više od igre, imali prednost u većem dijelu susreta u sarajevskom predgrađu, jednom i tri razlike (14:17), ali su na kraju mogli i da ostanu i bez boda, da je samo sekund ranije šutirao Duško Čelica, najbolji akter meča.

Iskusni as Vogošće pogodio je u posljednjim trenucima banjalučku mrežu za pobjedu, ali je taj pogodak poništen jer je istaklo 60 minuta, pa je plijen podijeljen, a Čelica ostao na devet postignutih golova.

Komentar utakmice u Vogošći, za naš portal dao je Mirko Mikić, trener banjalučkih rukometaša.

"Prije svega mislim da je s obje strane, pogotovo ofanzivno, vrlo loša utakmica, previše smo promašivali i mi i oni. Na kraju, vjerovatno su obje ekipe nezadovoljne, mada sam malo prije u svlačionici rekao da me ne zanima kako oni razmišljaju. Mi moramo da ispravljamo svoje greške i da u narednim utakmicama imamo mnogo bolju realizaciju tih zicera. Osim toga ne smijemo ni u trčanju i tranziciji da poklanjamo lopte protivniku, što smo večeras činili najmanje tri, četiri puta. Mislim da smo imali 11 zicera i uz te izgubljene lopte je bilo previše, pa i za mladi tim kakav je naš", rekao je Mikić.

Ipak, bilo je i dosta pozitivnih stvari u Vogošći, posebno što su crveno-plavi bili oslabljeni.

"Ono čime sam zadovoljan je krajnji rezultat, uvjeren sam da neće mnogo ekipa odavde odnijeti bod, tako da je remi veliki za nas, pogotovo ako uzmemo u obzir da smo igrali bez Luke Kneževića, Nemanje Milovca i posljednjih 15 minuta bez Marka Lukića, kojeg smo probali da sačuvamo. Ima neke sitnije povrede koje ga ometaju, pa je bio na 60 odsto. Bez naših bekova, ovo je povoljan rezultat", dodao je trener Borca m:tel.

Banjalučani su uprkos remiju ostali lideri na tabeli Premijer lige BiH sa 15 bodova, dva više od drugoplasiranog Leotara, odnosno četiri u odnosu na aktuelnog šampiona Izviđač i Vogošću.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC