• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokovića oduševio dječak iz Hrvatske: Nema odmora za Novaka, trenira sa najtalentovanijim u Evropi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski teniser pravi pauzu od turnira jer ne može da ide u SAD, ali to ne znači da ne uzima reket u ruke. Priprema se na Korčuli, u društvu mladog hrvatskog tenisera.

 Novak-Djokovic-trenira-sa-talentom-iz-Hrvatske Izvor: Twitter/screenshot/marcos_z

Novak Đoković posljednjih dana obilazi Hrvatsku! Bez supruge Jelene, samo sa braćom Markom i Đorđem, otišao je na nekoliko dana odmora, ali i tamo mora da se trenira! Nakon što je posjetio Rogoznicu i Dubrovnik, Novak je završio na Korčuli gdje je trenirao sa jednim od najvećih evropskih talenata.

Mladi Duje Markovina (14) već igra seniorske mečeve, a nema sumnje da će mu trening sa jednim od najboljih u istoriji tenisa mnogo značiti u nastavku karijere. Njih dvojica su razmjenjivali udarce na terenu izolovanom od gužve.

Snimak sa tog treninga isplivao je na društvenim mrežama, a u pozadini se vidi i ambijent u kojem su trenirali najbolji srpski sportista i najveći talenat hrvatskog tenisa. Takođe, može se čuti i kako Novak hvali svog sparing partnera, nakon što mu je odigrao nekoliko lakših loptica izazivajući napad Markovine.

Duje je pokušavao da napadne i bio uspješan u tome, pa je Novak viknuo 'Bravo' koje može da bude veliki podsticaj za mladog hrvatskog tenisera. Možda Đoković razmisli o još nekom zajedničkom treningu, ukoliko se na ostrvu Korčula zadrži malo duže. Ipak, o tome za sada nema detalja, pošto srpski sportista često mijenja lokacije.

Podsjećamo, nakon što je osvojio 7. Vimbldon u karijeri srpski teniser se u rodnom Beogradu pozdravio sa navijačima na dočeku, zatim otvorio teniske terene u Visokom, a onda preselio u Crnu Goru gdje je veslao i pripremao se za drugi sport sa Olimpijskih igara. Uslijedio je put u Hrvatsku, gdje je već nekoliko dana.

Novak i Duje su se fotografisali na terenu:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC