• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampion nepomično ležao u ringu - poslije ovoga nema ustajanja!

Autor Dragan Šutvić

Leon Edvards došao je do titule na spektakularan način. U posljednjoj rundi...

 leon edvards novi šampion ufc  Izvor: Twitter/@r0bato/Printscreen

Leon Edvards (30) novi je UFC šampion velter kategorije (do 77 kilograma). U spektakularnoj borbi u Solt Lejk Sitiju nokautirao je doskorašnjeg prvaka Kamarua Usmana (35) i to u posljednjoj rundi!

Usman je bio nadomak pobede, bio je bolji tokom većeg dijela borbe i sve što je trebalo da uradi jeste da izdrži petu rundu. U tome nije uspio. Edvards, koji je poznatiji po nadimku Roki, nokautirao ga je nogom i to na 58 sekundi prije kraja!

Ostao je njegov rival nepomično da leži na zemlji, ušli su i ljekari i članovi tima, dok je za to vreme Edvards proslavljao sa svojom ekipom. Borac rođen na Jamajci, nastupa pod zastavom Velike Britanije i ovo mu je 11. pojbeda u UFC.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Usman je 2015. pobijedio Edvardsa i od tada je zabeležio 14 uzastopnih pobjeda. Leon je dočekao šansu da se revanšira i iskoristio je. Već su počele spekulacije da će njih dvojica imati novi okršaj vrlo brzo i da će britanski borac morati tako da odbrani pojas.

"Mnogi su sumnjali u mene, pogledajte me sada! Vidite gdje sada stojim, ponosan sam! Odrastao sam na Jamajci, živio sam u šupi, pogledajte me sad! Cijeli život su me potcjenjivali. Ovo je za sve one koji su imali težak posao. Rekao sam vam, znao sam da mogu. Pogledajte me sada", ponavljao je Edvards jednu rečenicu konstantno poslije velike pobjede i poručio je da bi volio da naredni meč bude na čuvenom "Vembliju".

Pročitajte i ovo

Tagovi

UFC

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC