• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak odustaje od mastersa u Parizu!? Ivanišević otvoreno o Novaku: Nije promijenio stav o vakcini, a Australija...

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković bi mogao da prištedi snagu za završni masters u Torinu, odnosno postoji šansa da odustane od Pariza.

 Ivanišević o Đokovićevim budućim nastupima Izvor: Profimedia

Novak Đoković je osvojio titule na turnirima u Tel Avivu i Astani i to bez svog glavnog trenera Gorana Ivaniševića. Čuva ga za veće događaje, tako da bi uskoro trebalo da bude uz njega u završnici sezone. Nivo igre koji je pokazao iznenadio je i "Zeca" koji je u razgovoru za hrvatske "Sportske novosti" i ispričao da je njegov učenik igrao kao da nije pravio pauzu...

"Igrao je briljantno, pogotovo u Astani. Kao da uopšte nije pauzirao, a nije ga bilo na turnirima još od Vimbldona. Sve što je u vezi sa nekakvim rekordima, Novaku je zanimljivo. Ostaje pitanje koliko će igrati i koliko će sve to da traje, ali u kakvom je sad trenutku siguran sam da bi mogao i na te rekorde mogao da juriša. Uvijek je bio fizički spreman, to nikada nije bio problem i ako tako ostane, uvjeren sam da bi još tri godine mogao ostati na vrhu ili pri vrhu i boriti se za sve naslove, rekao je Ivanišević na pomen toga da Novak Đoković koji je osvojio 90. titulu, može da dođe i do trocifrenog broja pehara koje imaju samo Rodžer Federer (103) i Džimi Konors (109).

Zanimljivo je da je Ivanišević otkrio i da Đoković možda odustane od mastersa u Parizu ("Jasno je da će igrati u Torinu, a ostaje pitanje hoće li prije toga ići u Pariz"), dok se osvrnuo i na sve aktuelniju temu - dozvolu za ulazak u Australiju gdje ima trogodišnju zabranu zbog ukidanja vize.

"Kako se ništa nije promijenilo u njegovim razmišljanjima o vakcini, treba vidjeti što će i kako odlučiti Australijanci", zaključio je Ivanišević koji je tako "prebacio lopticu" u polje političara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC