• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sramota Australijan opena - Novaka deportovali, ona igrala nevakcinisana!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dokazi iz istrage koja se mjesecima vodi u Italiji procurili su u javnost!

 Kamila Đorđi primila lažnu vakcinu i igrala Australijan open Izvor: Profimedia

Veliki skandal isplivao je na videlo u Italiji gdje je "Republika" otkrila da je 66. teniserka na VTA listi Kamila Đorđi primila lažnu vakcinu za virus korona kako bi dobila potvrdu uz pomoć koje bi u Italiji mogla nesmetano da se kreće, a takođe kako bi mogla i da u inostranstvu igra na turnirima. 

Istraga o lažnim "zelenim propusnicama" koje su se izdvale otvorena je prošlog februara, a već sada je uhapšeno nekoliko ljekara. PRva na listi uhapšenih je doktorka Danijela Grilone Teklou, kao i Erik Volker Gepel. Nakon deset mjeseci istrage dokazan je niz korupcionih poteza.

Nije Kamila Đorđi jedina ličnost koja je optužena da je kupila lažni dokaz o vakcinaciji, pošto je optužena i pjevačica koja se predstavlja umjetničkim imenom Madam, a pravo ime joj je Fračeska Kalearo.

Ostaje da se vidi kako će ovo uticati na Kamilu Đorđi jer je ona u 2022. godini igrala na sva četiri grend slema sa očigledno lažnim dokazom o vakcinaciji. Dok je Novak Đoković deportovan iz Australije zbog odbijanja da se vakciniše, zbog čega sada i javno žale Australijanci, neki su nesmetano igrali nevakcinisani.

Ranije je bilo mnogo priče o tome da su neki igrači nezvanično priznavali da su nevakcinisani, ali nekadašnja 26. teniserka na svijetu Kamila Đorđi je prva za koju je to eksplicitno dokazano. Ona je na Australijan openu na koji je došla nevakcinisana igrala u trećem kolu gde je izgubila od kasnije šampionke Ešli Barti. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC