• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBRANA GLAVOM, BOMBA - PA TRI PRSTA U VAZDUH: Srbija je ovako prošla u polufinale Svjetskog prvenstva! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Reprezentacija Srbije je prošla u polufinale Svjetskog prvenstva u vaterpolu i to nakon spektakularnog izvođenja penala u meču sa Italijom!

 kako je srbija izborila polufinale svjetskog prvenstva u vaterpolo Izvor: Arena Sport/ Printscreen

Srbija je u polufinalu Svetskog prvenstva u vaterpolu! Srpski vaterpolisti su uspjeli da naprave veliku senzaciju i da savladaju Italiju u četvrfinalu nakon boljeg izvođenja penala. Nakon četiri četvrtine rezultat je bio 11:11, dok je na kraju rezultat bio 15:14.

Heroji pobjede bili su oni najiskusniji koji su bili najbolji kada je bilo najpotrebnije. Golman Branislav Mitrović odbranio je dva penala, a kada je bilo najbitnije, u posljednjoj penal seriji Strahinja Rašović je uzeo odgovornost u svoje ruke i dao pogodak za veliki rezultat i prolazak u polufinale gde će srpski "delfini" igrati sa Grčkom.

Branislav Mitrović je već u drugoj seriji penala uspio da odbrani udarac rivala i to na sjajn način Izdigao se i izvio iz vode, sjajno postavio i glavom je odbio udarac rivala! Pogledajte kako je uspio da zaustavi udarac rivala: 

Pogledajte

00:15
Vaterpolo
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Zatim je ipak naš tim takođe promašio penal u seriji, pa se nastavila igra živaca. Redom su naši igrači i Italijani pogađali sa pet metara, a onda je u posljednjoj seriji Branislav Mitrović ponovo bio sjajan. Raširio je ruke i bio prava hobotnica na golu - "otjerao" je loptu van gola! 

A onda je na scenu stupio Strahinja Rašović. Jedna od lidera ovog tima uzeo je loptu u ruke i poslao pravi projektil u mrežu Italijana. Nije golman tu ništa mogao i moglo je da počne slavlje našeg tima.  

Pogledajte

00:32
Srbija Italija penali
Izvor: Arenasport 1/printscreen
Izvor: Arenasport 1/printscreen

Odmah je Rašovič pogledao u nebo i digao tri prsta, rezervni igrači su uskočili u bazen, a na klupi smo mogli da vidimo kako se reprezentativci Srbije grle i raduju. Sada imaju vremena da proslave, a onda slijedi dan odmora i u četvrtak meč polufinala sa Grčkom koja je u svom četvrtfinalu savladala Crnu Goru.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC