• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanka opet vikala na Marijanu Veljović! Pogledajte reakciju, cijeli stadion je odjekivao! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Ponovo su Marijana Veljović i Koko Gof bile u raspravi, kao prije godinu dana na Rolan Garosu.

 koko gof galami na marijanu veljović Izvor: Twitter/TheTennisLetter/Screenshot

Marijana Veljović ponovo je bila u centru pažnje zbog polemike - i ponovo je to bila američka teniserka Koko Gof. Njih dve imale su burnu raspravu na Rolan Garosu prošle godine, a čini se da je Gof i dalje kivna na Srpkinju pošto je i na meču prvog kola US Opena protiv Laure Zigmund došlo do verbalnog okršaja.

Sada je do problema došlo u četvrtom gemu trećeg seta, pri vođstvu Koko Gof od 3:0 i 40:40, kada je Amerikanka pobjesnila na Nemicu. Koko Gof (19) je smatrala da njena protivnica namjerno odugovlači između poena i da je na taj način tjera da se duže sprema za sopstveni servis, pa je zbog toga prigovorila Marijani Veljović. Tražila je da je kazni zbog takvog ponašanja, ali je to mogla da kaže i na pristojniji način.

"Nikada nije spremna kada je hoću da serviram. Četiri puta je prekoračila vrijeme, a ti si je opomenula samo jednom. Kako je to pošteno? Namjerno govoriš rezultat poena šest sekundi nakon što se poen završi", rekla je Koko Gof misleći na to da računanje vremena za naredni servis (25 sekundi) počinje tek u trenutku kada glavni sudija meča izgovori rezultat, pa tako Njemica još dobija na vremenu.

Koko Gof je objasnila da je "ne zanima šta njena protivnica radi na sopstveni servis", ali da mora da bude spremna za njen i da nije pošteno prema njoj što Marijana Veljović to dopušta, a nije pomoglo ni objašnjenje da Amerikanka prebrzo igra i da ne pravi pauze poput drugih tenisera i teniserki. "Ovo je beton, nije šljaka, brže govori rezultat", rekla je Gof.

Zbog "bukvice" koju je držala Marijani Veljović dobila je i aplauze navijača, što i nije iznenađenje kada je Amerikanka sa najvećim šansama da osvoji ovogodišnji US Open. Na kraju je pobijedila Zigmund i prošla u drugo kolo gdje joj je rivalka Mira Andrejeva.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC