• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čovječe, šta sam ti uradio, zašto tako prema meni?" Đoković pogledao Kirjosa u oči, pa ga udario gdje najviše boli!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković uzvratio je Australijancu koji ga godinama nije ostavljao na miru.

 Novak Đoković o Niku Kirjosu Izvor: YouTube/Graham Bensinger/Mark Bouris

Novak Đoković i Nik Kirjos sada su kolege i dobri drugovi, skoro pa i prijatelji. Međutim, do ne tako davno situacija je bila potpuno drugačija i Australijanac nije propuštao priliku da otvoreno provocira najboljeg tenisera svih vremena.
U razgovoru u Kirjosovom podkastu, Đoković je prvi put javno priznao da mu uopšte nije bilo jasno zašto se Nik tako ponaša prema njemu.

"Ne znam šta sam uradio da izazovem takvo tvoje ponašanje prema meni, ali bilo je zanimljivo pratiti to nekoliko godina. Dio mene je mislio - nemoj da odgovaraš, ne miješaj se."

"Ali uvlačio sam te u to", uzvratio mu je Kirjos.

"Ali sve živo si radio, čovječe. Pomislio sam - moraću da razgovaram sa njim, ne znam šta sam mu uradio, možda sam mu dosadan. I prije dvije godine dogodilo se šta se dogodilo u Australiji, neću da pričam o tome sada, imao sam težak period i ti si me branio. To mi je bilo iznenađenje, veliko. Bio si jedan od malobrojnih kolega na ATP turu koji je istupio i koristio svoj glas da me podrži i to ti neću zaboraviti. Od tog trenutka naš odnos se promijenio."

U vrijeme kada je Novak lišavan slobode u Australiji zato što je nevakcinisan, Kirjos je javno bratio svog kolegu i od tada je njihov odnos samo "cvjetao". Čak su igrali kao bliske kolege i u finalu Vimbldona 2022, u kojem je Novak pobijedio.

"Novače, nemoj to"

Izvor: Profimedia

Đoković je tokom razgovora pecnuo Kirjosa i podsjetio ga na taj meč. "Znaš šta je dobar problem? Kada je 4:4 u trećem setu finala Vimbldona i ti serviraš, 40:0 je i dama na tribinama počne nešto da vrišti, iznervira te, ti izgubiš servis-gem i ja osvojim turnir".

"Cijenim što si to rekao, nisam mogao da spavam od te noći, ali hvala ti što si me podsjetio da sam izgubio to finale", odgovorio mu je Kirjos.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC