• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković otvorio dušu pred novinarima: Kao da nisam bio ja...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković odgovarao je na pitanja novinara posle poraza u Rimu.

 novak djokovic konferencija za medije poslije poraza u rimu Izvor: Felice Calabrò / IPA / Profimedia

Novak Đoković doživio je šokantan poraz u Rimu, završio je takmičenje već u trećem kolu turnira. Ubjedljivo je izgubio od Alehandra Tabila (6:2, 6:3). Nije bio ni bliizu svog najboljeg nivoa, Čileanac je dominirao sve vrijeme, a podatak da srpski as nije imao nijednu brejk loptu sve govori o dešavanjima sa meča.

Djelovalo je i tokom meča kao da žuri da izgubi, pa je i poslije duela ekspresno otišao na konferenciju za medije, kako bi što prije završio i sa tim obavezama. Prvo je čestitao protivniku i rekao da je svjestan da nije bio blizu svog nivoa, a onda su krenula pitanja koja nisu imala veze sa mečom. Novinare je najviše zanimalo da čuju šta se dogodilo prije nekoliko dana kada je flašicom pogođen u glavu.

Upitan je da li je to imalo uticaj na lošu igru. "Da budem iskren, ne znam. Moraću da provjerim sve to. Na treningu u subotu sam se drugačije osjećao, ništa nisam osjećao, mada s enisam osjećao isto. Kao da sam pod visokim nivoom stresa, što je bilo loše. Ne u smislu bola, nisam osjećao bol, već samo nedostatak balansa, nije bilo koordinacije. Osjećao sam se potpuno drugačije na terenu nego u prethodnom meču. Možda je uticalo, stvarno ne znam. Odradiću medicinske preglede i testove, da vidim šta se desilo", rekao je Đoković.

Pitanja su bila manje-više samo o tome, pa su ga pitali baš o tom detalju kada ga je flaša pogodila. "Vidjeli ste snimak, bila je nesreća, loša situacija za mene. Slučajno je bilo, čovjek se nagnuo naprijed i u tom momentu mu je iz ranca ispala flašica i pogodila me direktno u glavu. Nisam u tom momentu ni gledao gore, samo sam osjetio jak bol u glavi."

Nastavio je da priča u istom dahu. "Da, uticalo je to na mene sigurno. Išao sam na preglede, bio sam tamo više od pola sata, osjećao sam mučninu, vrtilo mi se u glavi, bilo je krvi, mnogo različitih stvari. Spavao sam okej, ali sam imao glavobolje. Onda sam u subotu bio okej, bar sam tako mislio. Možda i nije bilo okej. Ponavljam, na terenu sam se danas osjećao kao potpuno drugačiji igrač, kao da je neko drugi bio u mojim patikama. Nisam imao ritam, tempo, balans, ništa od toga nisam imao prilikom udarcima. Malo je zabrinjavajuće", zaključio je Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC