• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljepotica sa Vimbldona: Tata joj uzeo Zlatnu loptu, a dečko hoće da bude nova teniska senzacija!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Oni su hit par, svuda oko njih su čuveni sportisti.

 sebastijan korda sa cerkom pavela nedveda Izvor: Instagram/ivananedved/printscreen

Trebalo je Sebastijan Korda da igra sa Alehandrom Davidovičem Fokinom na startu Vimbldona, ali nakon što je Španac odustao on se našao oči u oči sa Mpeši Perikarom iz Francuske. Na tom meču će mnogo poznatih gledati ka Sebastijanu i navijati za njega - od oca Petra koji je nekadašnji osvajač Australijan opena, preko sestara Džesike i Neli koje se bave golfom sve do djevojke Ivane. Ova Čehinja ima poznato prezime, preziva se Nedved i da, pogodili ste, ona je Pavelova ćerka! Ivana i Sebastijan su jako dugo u vezi, a Korda ne krije koliko mu znači što je sa nekim ko ima tako uspješnog oca.

"Ona najbolje razumije stvari u sportu i to je sjajno. Razumije koliko je teško biti profesionalni sportista i koliko žrtvovanja je potrebno za to. Nevjerovatan je partner i srećan sam što imam nekoga ko me razumije i ko uvijek pokušava da bude uz mene. To je vjerovatno nešto najvažnije", rekao je Korda. 

Sebastijan Korda ima 23 godine, a iako igra za Ameriku i rođen je na Floridi brigu o karijeri mu vode Česi. Sada 20. na ATP listi treniraju Marek i Radek Štepanek, a njegov otac Petr Korda je bio drugi reket svijeta. I majka Regina Rajhrotova je bila teniserka i bila je plasirana kao 26, na svijetu, Otac njegove djevojke je osvajač Zlatne lopte za 2003. godinu i jedna od najvećih legendi Juventusa ikada. ovo je Ivana Nedved, Kordina djevojka: 

"Ona je velika podrška, mnogo putuje sa mnom. Jako cijenim kad god može da krene sa mnom jer uvijek se mnogo zabavljamo zajedno i jer mi sklanja misli sa tenisa. Mogu da se opustim, malo razgledam znamenitosti i budem normalan van teniskog terena. Za svakog sportistu je jako bitno da može da skloni misli da sporta i da bude svjež kada se vrati na teren", rekao je Korda. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC