• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zavirite u vilu Novaka Đokovića! Platio je 10 miliona i sve pršti od luksuza, pogled "puca" (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte kako izgleda skupocjena vila Novaka Đokovića u Marbelji.

 kako izgleda vila novaka djokovica u marbelji Izvor: Instagram/realestates.ai/Twiter/Djokernole/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković u svom posjedu ima nekoliko nekretnina vrijednih više miliona evra, a u posljednje vrijeme najviše boravi u svojoj vili u Marbelji. Sve je počelo za vrijeme pandemije korona virusa, kada su se Novak i njegova porodica zatekli u Španiji za vrijeme prvog ozbiljnijeg talasa, tako da su odlučili da se "skuće".

Đokovići su porodično boravili na ovom mjestu 2020. godine i tada je odlučeno da kupe objekat koji se prostire na preko 1.000 kvadratnih metara. Uz prelijepu vilu koja je plaćena oko 10 miliona dolara je i 3.500 kvadrata zemljišta, a osim teniskih terena tu su velike prostorije, sobe za zabavu, roštilj, velika bašta, bazeni... Zapravo, vrlo lako ju je prepoznati iz vazduha, što pokazuje i interesantan snimak objavljen na Instagramu:

Sama vila je uređena u arapskom i mediteranskom stilu, a unutar nje postoje teretana, bar, stolovi za bilijar i stoni fudbal koji je vrlo drag Noletu i njegovim prijateljima: "Ovdje je hrana sjajna, a ljudi su jako prijatni, energija je drugačija nego u ostatku Španije, recimo Madridu. Afrika je odmah tu, kao i Atlanski okean kojji je veoma blizu i mnogo je tu stavi koje kulturološki Andaluzija ima da ponudi", rekao je Đoković o vili iz koje "puca" pogled na more.

Sama Marbelja inače ima 140.000 stanovnika i u njoj živi veliki broj poznatih ličnosti, prije svega zbog fantastične klime tokom čitave godine. Pogledajte i kako izgleda unutra:

"To je jedan od najljepših dijelova svijeta. Obožavam činjenicu da je tu sunce cijele godine i za jednog tenisera nema mnogo boljih mjesta kada je u pitanju vrijeme u Evropi. Za tenisere je dolazak ovdje tokom različitih dijelova sezone i godine bitan, jer uvijek može da se igra tenis napolju. To je jako bitno za početak godine i turnire u Australliji", pričao je u jednom od intervjua Novak Đoković koji je sada često u Marbelji.

Vila Novaka Đokovića
Izvor: YouTube/CourtSide Tennis

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:17
Englezi na Vimbldonu navijaju za Novaka Đokovića
Izvor: RTS
Izvor: RTS

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC