• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo zašto se Siner povukao sa Olimpijskih igara

Italijan objavio zašto je prinuđen da se povuče sa Olimpijskih igra u Parizu.

 janik siner Izvor: Shutterstock

Olimpijske igre u Parizu ostale su bez jedne od najvećih zvijezda - Italijana Janika Sinera. Vodeći teniser sveta javno je objavio da neće učestvovati na turniru za koji će žrijeb biti održan u četvrtak. Razlog tome je činjenica da se osjeća loše, a detalje svog stanja otkrio je na društvenim mrežama.

"Žao mi je što vas obavještavam da nažalost neću moći da nastupim na Olimpijskim igrama. Poslije dobre nedjelje treninga na šljaci počeo sam da se osjećam loše, proveo sam nekoliko dana odmarajući se i tokom posjete doktor je otkrio upalu krajnika i savjetovao me da ne igram. Propuštanje Olimpijskih igara je veliko razočaranje, jer mi je to bio jedan od glavnih ciljeva ove sezone. Radovao sam se što ću imati čast da predstavljam svoju zemlju na ovom važnom događaju. Srećno svim italijanskim sportistima za koje ću navijati od kuće", objavio je Siner svojim pratiocima.

Italijan igra istorijsku sezonu, tokom koje je postao prvi igrač svijeta, osvojio je Australijan open, a na nedavnom Vimbldonu došao je do četvrtfinala, u kojem je ispao u duelu protiv Danila Medvedeva.

Bez Sinera u žrijebu, Novak Đoković biće najbolje rangirani teniser u Parizu i od starta radi sve da to iskoristi i da osvoji zlato koje mu nedostaje u karijeri. 

Teniski turnir u Parizu biće održan od 27. jula do 4. avgusta i u dvije konkurencije takmičiće se 182 takmičara iz 41 zemlje. Teniseri će se boriti za olimpijske medalje na terenu Filip Šatrije, kompleksu Rolan Garosa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC