• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan veliki otkaz pred US Open: Igrao polufinale Vimbldona, sad neće u Njujork!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kameron Nori neće igrati na US Openu ove sezone.

 kameron nori se povukao sa us opena Izvor: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Ređaju se otkazi za US Open! Iako ima još nekoliko nedjelja do takmičenja u Njujorku nakon što je svoj nastup otkazao Rafael Nadal sada je još jedno veliko ime odustalo. U Njujorku neće biti nekadašnjeg polufinaliste Vimbldona Kamerona Norija. Teniser rođen u Johanesburgu prije samo dvije godine je bio osmi na svijetu, a sada je 47. i muči se sa povredama. Na US Openu je te 2022. godine stigao do svog rekordnog četvrtog kola, a najveći rezultat mu je osvajanje Indijan Velsa 2021. godine. 

"Radio sam na tome da potpuno oporavim svoje tijelo, ali nažalost povreda lakta se nije zacijelila onoliko brzo koliko sam se nadao. Zbog toga neću moći da se takmičim na US Openu ove godine. Malo ću se odmoriti i napuniti baterije. Ne mogu da dočekam da se vratim na teren i da se borim kao pas", napisao je na svom instagram nalogu Kameron Nori.

Ove sezone Nori nije igrao od prošlog mjeseca kada ga je u Švedskoj savladao Rafael Nadal. Imao je probleme i na Australijan openu, a odustao je zbog povrede i od takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu pošto je morao da preda meč prvog kola Talonu Griksporu. U glavnom žrijebu US Opena zamijeniće ga Argentinac Fransisko Komesanja. 

A i u ženskoj konkurenciji jedno veliko ime je odustalo. Nekadašnja osvajačica grend slema Marketa Vondroušova neće igrati u Njujorku, a nju će zamijeniti Petra Martić iz Hrvatske. Vondroušova je zbog povrede ruke već neko vrijeme van terena, a nada se da bi mogla da se vrati u formu koja joj je donijela titulu na Vimbldonu, srebro na Olimpijskim igrama u Tokiju kao i finale Rolan Garosa 2019.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:25
Novak Đokovic stigao u Crnu Goru
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC