• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lajović uzeo set broju jedan, Hamad režirao dramu: Na kraju potop srpskih tenisera u Njujorku!

Dušan Lajović i Hamad Međedović su takmičenje na US Openu završili na prvom stepeniku.

 Dušan Lajović i Hamad Međedović završili takmičenje na US Openu  Izvor: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Prvog dana US Opena vidjeli smo pobjede Novaka Đokovića i Lasla Đerea, kao i prolazak dalje Miomira Kecmanovića, ali drugog dana takmičenja je usledio potop za Srbe. Ispali su na prvoj stepenici i Dušan Lajović i Hamad Međedović. Lajović bi ipak morao da bude zadovoljan svojim nastupom jer je uzeo set nekadašnjem broju jedan Danilu Medvedevu, bilo je 6:3. 3:6, 6:3, 6:1 za Rusa u meču koji je potrajao dva i po sata. 

U prvom setu je jako siguran bio Medvedev i sa dva brejka je rutinski priveo posao kraju, ali je u drugom srpski teniser pokazao zube. Uzeo je brejk u trećem gemu, uspeo da ga odbrani i izjednačio! Ipak nije bilo snage za više i kada je izgubio prvi gem na svoj servis u narednom setu vidjelo se da Medvedev ide ka pobjedi. 

Nekadašnji osvajač US Opena igraće u drugom kolu sa Mađarem Fabijanom Marošanom koji je poslije ogromne borbe savladao Hamada Međedovića. Kvalifikant iz Srbije je sjajno počeo, dva puta je vodio, ali je na kraju izgubio 2:6, 6:1, 3:6, 6:1, 6:4. U dva navrata je uspjevao mladi Pazarac da odigra konstantno ceo set, ali bi potom potpuno padao i gubio sa 6:1. U odlučujućem setu presudila je koncentracija i iskustvo i ostao je "kratak" za duel sa Medvedevom Međedović. 

U glavnom žrijebu Vimbldona Srbiji su ostali Novak Đoković i Laslo Đere koji će svoj međusobni meč odraditi u noći između srijede i četvrtka oko 2:30, kao i Nina Stojanović koja će u paru sa Holanđankom Arančom Rus igrati ženski dubl. Miomir Kecmanović takođe čeka duel drugog kola sa Italijanom Lorencom Musetijem. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC