• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković podigao ruku, svi u Pioniru su shvatili: "Ovaj momak ovdje, on je pobijedio, a ne ja!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković i Hamad Međedović slavili su u dubl meču protiv reprezentacije Grčke u Dejvis kupu. Poslje susreta, aktuelni šampion Igara iz Pariza zahvalio se navijačima, saigraču, ali i bivšem članu reprezentacije Filipu Krainoviću.

 Dejvis kup Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Srbija je savladala oslabljenu reprezenraciju Grčke u Dejvis kupu, svega tri meča su bila dovoljna da izabranici Viktora Troickog potvrde da su bolji tim. Poslije trijumfa oglasio se i lider ekipe Novak Đoković. Najprije se zahvalio publici, potom i saigraču u dublu, a na kraju je pozvao i svježe penzionisanog Filipa Krainovića kako bi se oprostio od reprezentativne karijere. 

Šampion Igara iz Pariza posebnu poruku je imao za navijače: "Hvala iz srca. Došli ste u velikom broju i podržali reprezentaciju. Zadovoljstvo je igrati pred vama. Ovo je sedma godina od kada sam ja lično igrao posljednji put za reprezentaciju. Jedva čekam da zaigram ovdje ili u Pioniru ili Areni pred vama. Vi nam dajete vjetar u leđa, vi ste naša snaga i hvala puno", rekao je Đoković

Neočekivano se namučio dubl tandem u sastavu Novak Đoković i Hamad Međedović. Poslije tri naporna seta, Đoković je posebne riječi posvetio saigraču:

"Hamad je zaslužio ogroman aplauz za borbenost i staloženost u momentima kada se lomio rezultat. On je nosio naš tim. On je pobijedio ovaj meč. Bez lažne skromnosti govorim. Svaka čast, Hame, kako si se ponio sa pritiskom u momentima kada je bilo najvažnije, odigrao si najbolje. Bravo!"

Posebna zahvalnost za Krajinovića

Filip Krajinović nedavno je donio odluku da se penzioniše, tim povodom reprezentacija Srbije imala je poseban poklon za svog bivšeg igrača. 

"Posljednja stvar, ono što je svima bitno. Dugogodišnji član reprezentacije i naš prijatelj Filip Krajinović je danas sa nama i on se povlači iz tenisa danas zvanično. Željeli bismo da pozovemo Filipa da mu odamo priznanje i zahvalnost za sve ono što je uradio za srpski tenis. Neko ko je dugi niz godina igrao za reprezentaciju. Danas je posljednji dan njegove profesionalne karijere i zaslužio je ogroman aplauz za sav trud koji je uložio. Bravo, Fićo", rekao je Đoković. 

Pogledajte

00:18
Novak Đoković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC