• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Sad punim plućima na Nekse

Trener Borca m:tel Dragan Marković zadovoljan je pobjedom nad Metaloplastikom (32:22), poručivši da će pokušati reprizu u subotnjem duelu u Našicama.

 Borac m:tel: Sad punim plućima na Nekse Izvor: MONDO

Banjalučki rukometaši deklasirali su Šapčane u zaostalom meču 20. kola SEHA lige u egzibiciji, koja je došla kao melem na ranu nakon ubjedljivog poraza od Tatrana u Boriku.

"Vjerujem da smo se iskupili za loše izdanje protiv Tatrana. Nije nam ni protiv Slovaka nedostajalo želje i borbenosti. Međutim, tada nismo zabijali sve ono što protiv Metaloplastike jesmo, a golmani su nam ovog puta branili sve što u ponedjeljak nisu. Vratili smo se na pobjednički put i sa ‘punim plućima’ putujemo na megdan Nekseu. Susret u Našicama će vjerovatno preskočiti povrijeđeni Ivan Karačić, a neće biti ni Stefana Šubara, koji je sa mladom reprezentacijom BiH", rekao je Marković, prenosi klupski sajt.

Srđan Trivundža je čestitao Šapčanima na korektnoj utakmici, ali i svojim saigračima na ubjedljivom trijumfu.

"Posebno bih istakao golmane, čije kvalitetno izdanje nam je pomoglo da upišemo važan trijumf. Očekivao sam jači otpor Metaloplastike, koja je kvalitetna ekipa, sa dosta srpskih repezentativaca. Šapčani su u padu forme, što je nama dobro došlo da se nakon ubjedljivog poraza od Tatrana vratimo na pobjednički put i tako napravimo dobru uvertiru za subotnji okršaj sa Nekseom", rekao je Trivundža.

Šef struke Metaloplastike Slavko Novaković naglasio je da je zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, a posebno se osvrnuo na suđenje.

"Ponekad stvarno ne znam šta arbitri sude. Ne bi me iznenadilo da pokažu čak i ofsajd. To, međutim, ne umanjuje pobjedu Borca. Našim velikim sportskim rivalima, ali i prijateljima, čestitam na slavlju i želim im sve najbolje u nastavku sezone. Bili bismo istinski srećni da Banjalučani osvoje titulu i zaigraju u Ligi šampiona", zaključio je Novaković.

Meč Nekse - Borac m:tel igra se u subotu, sa početkom u 17 časova, uz direktan prenos na HRT 2.

(MONDO, foto: RK Borac m:tel)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC