• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INDIJAN VELS: Ana ruši i Mašu?

Ana Ivanović i Marija Šarapova sastaće se u polufinalu "petog grend slema", a meč počinje u subotu u četiri sata po centralnoevropskom vremenu.

 INDIJAN VELS: Ana ruši i Mašu? Izvor: MONDO

Mada je jesenas osvojila turnir na Baliju, Ana Ivanović je plasmanom u polufinale Indijan Velsa ostvarila najveći uspjeh u posljednjih godinu dana, možda i više.

Ona još od Rima i Sinsinatija 2010. nije bila među prve četiri na turniru koji okuplja većinu najboljih teniserki svijeta i na kojem je ulog tako veliki - kako po pitanju novčanih nagrada, tako i po broju WTA poena koji se mogu osvojiti.

pobjede u dva seta nad Karolinom Voznijacki i Marion Bartoli pokazuju da se u Aninoj igri i pristupu tenisu ipak događa nešto pozitivno.

Ipak, najteži ispit do sada uslijediće u polufinalu, u kojem će odmjeriti snage sa svojom starom rivalkom Marijom Šarapovom.

Zanimljivo je da su se posljednji put sastale još u finalu Australijan opena 2008, kada se Maša revanširala Ani za debakl u polufinalu Rolan Garosa prethodne sezone!

Šarapova je sada druga teniserka svijeta, Ivanovićeva 16.

"Kada se osvrnem unazad, ne izgleda mi da je naš posljednji susret bio tako davno. Marija i dalje gaji isti stil, agresivna je i puno polaže na prvi servis. Biće teško, ali ne mogu puno da razmišljam o njoj. Moram da se koncentrišem na svoju igru", rekla je Ana, koju je preporodila saradnja sa britanskim trenerom Najdželom Sirsom.

Šarapova se u četvrtfinalu namučila protiv zemljakinje Marije Kirilenko - 3:6, 7:5, 6:2.

Ruskinja je izjavila da su ona i Ana trenutno u različitim fazama karijera, ali da gaji poštovanje prema srpskoj teniserki.

"Volim da igram protiv nje. Ima snažne udarce i kada joj ide, onda zaista 'prži' sa svih krajeva terena. Drago mi je što se vratila na visok nivo... Biću maksimalno koncentrisana", obećala je Šarapova.

Prvi polufinalni par čine Beloruskinja Viktorija Azarenka i Angelik Kerber iz Njemačke.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC