• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udovičić pozvao petoricu debitanata

Petar Filipović, Luka Šaponjić, Nikola Eškert, Marko Matović i Srđan Vuksanović su debitanti na spisku selektora Dejana Udovičića za pripreme vaterpolo reprezentcije Srbije.

 Udovičić pozvao petoricu debitanata Izvor: MONDO

Trener srpske vaterpolo reprezentacije Dejan Udovičić saopštio je spisak igrača za pripreme krajem marta i početkom aprila na kome se pored već provjerenih reprezentativaca našlo i pet debitanata.

Prvi put na pripreme najjačeg tima pozvani su Petar Filipović koji nastupa za grčku Patru, Luka Šaponjić iz Partizana, vaterpolista Beograda Nikola Eškert kao i Marko Matović i Srđan Vuksanović iz Vojvodine.

"Želim da još jednom vidim sve igrače. Nema samo Alekse Šaponjića koji ima obaveze na školovanju u Americi. Ovo nije spisak za završne pripreme za Olimpijske igre. Planiram da tada bude u opticaju 17 ili 18 imena", kazao je Udovičić, a prenio sajt Vaterpolo saveza Srbije.

On je dodao i da će neki od igrača sa spiska činiti okosnicu B tima koji će se u 2013. takmičiti u Svjetskoj ligi i na Univerzijadi.

"Drugi dio ekipe pojačan sa novim igračima činiće B reprezentaciju koja će imati poseban program priprema i igranja do jula. Oni će činiti i okosnicu za sastave za Svjetsku ligu i Univerzijadu 2013", kazao je selektor.

Na spisku se nalaze osvajači zlata iz Ajndhovena kao i igrači koji su već nastupali za najbolji tim Srbije ili bili na širem spisku, uz petoricu debitanata.

Na kratkim pripremema koje će se održati od 29. marta do 5. aprila učestvovaće golmani Slobodan Soro, Branislav Mitrović i Gojko Pijetlović. Na poziciji centra biće Duško Pijetlović, Slobodan Nikić i Nemanja Ubović.

Na mjestu beka igraće Vanja Udovičić, Milan Aleksić, Nikola Rađen a njima će se pridružiti i Miloš Ćuk, Stefan Mitrović, Marko Avramović, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Boris Vapenski, Dušan Mandić i Živko Gocić kao i petorica debitanata.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC