• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (plej-of): Radnički vratio "brejk"

Kragujevčani u Novom Sadu pobijedili Vojvodinu (3:2) i poveli sa 2:1 u polufinalnoj plej-of seriji prvenstva Srbije.

 ODBOJKA (plej-of): Radnički vratio "brejk" Izvor: MONDO

Odbojkaši Radničkog nadomak su plasmana u finale plej-ofa Viner štediše lige!

Pobedom nakon pet setova i 124 minuta igre, oni su u najgorem slučaju obezbijedili "majstoricu" u Kragujevcu - 3:2 (16:25, 25:23, 27:25, 23:25, 15:11).

Četvrti meč, ponovo u dvorani SPC Vojvodina, biće prilika za Radnički da rasterećenom igrom stigne do konačnog trijumfa, dok će domaćin igrati da produži sezonu makar za još jednu utakmicu.

Kragujevčani su u nedjelju imali čvršće nerve, ali i dvojicu izuzetno raspoloženih pojedinaca, Ferenca Nemeta i Mirka Radevića.

Kao i većina okršaja polufinala plej-ofa (za sada, četiri od pet, uključujući seriju Partizana i Crvene zvezde), utakmica u Novom Sadu riješena je tek u "taj brejku".

Radnički je u petom setu odmah stekao dva poena razlike, umješno čuvao tu prednost, da bi sredinom seta preko sjajnog Nemeta poveo sa nedostižnih 12:8. Izmjene i tajm-auti trenera Vojvodine Nikole Salatića nisu donijeli nikakve bitnije promjene i Šumadinci su se revanširali za poraz u "Jezeru" od 3:1 u drugoj utakmici.

U ponedjeljak od 18 časova na rasporedu je treći duel Partizana i Zvezde. Crno-bijeli, koji brane titulu prvaka, dva puta su slavili rezultatom 3:2 i time stekli tri "meč lopte" za plasman u finale.

VOJVODINA NS SEME: Mirosavljević 10, Veselinović 8, Ivović 20, Gerić 13, Mrdak 17, L. Čubrilo 1, Kapur (libero), Martinović, M. Stanković 4, Stefanović, N. Čubrilo, Vrban. Trener: Nikola Salatić.

RADNIČKI: Ćirović 15, Đorđević 14, Stevanović 3, Ilić 3, Nemet 28, Radević 15, Pantelić (libero), Jovanović 1, Perović, J. Ivović 1, Blagojević, Opačić. Trener: Dejan Matić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC