• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJAMI: Novak lako preskočio Viktora

Najbolji teniser svijeta bio je bolji od svog druga iz srpske reprezentacije (2:0) i bez većih problema izborio je plasman u četvrtfinale turnira u Majamiju.

 MAJAMI: Novak lako preskočio Viktora Izvor: MONDO

Novak Đoković je trijumfovao u srpskom duelu na turniru u Majamiju. On je u osmini finala turnira Masters serije ubjedljivo nadigrao Viktora Troickog sa 6:3, 6:4.

Nole je od starta krenuo silovito i odmah napravio brejk (2:0). Viktor se nije predao poslije toga, naprotiv bio je spreman da silovito odgovori, poveo sa 40:15 na servis Đokovića, a zatim propustio pet brejk lopti, što ga je skupo koštalo! Najbolji srpski teniser poslije toga samo je očuvao prednost i za 40 minuta dobio prvi set - 6:3.

Srpski teniseri neplanirano su odmarali u osmom gemu prvog seta, jer je pukla sajla koja drži mrežu, pa je glavni sudija meča nakratko prekinuo duel kako bi "kvar" bio saniran.

A u nastavku ista priča na startu... Nole je odmah napravio brejk (2:0), a zatim propustio veliku šansu u trećem gemu da poveća prednost. Spasena brejk lopta Troickog je u potpunosti vratila u život, jer je onda dobio tri gema u nizu i stigao do vođstva - 3:2.

Ipak, njegova serija nije dugo trajala. Novak je uspio da napravi novi brejk, povede sa 4:3, a onda i mirno privede meč kraju poslije ukupno 85 minuta igre.

Novaku je to bila 11. uzastopna pobjeda u ukupno 12 mečeva koje je do sada odigrao protiv Troickog.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Francuza Rišara Gaskea, koji je savladao Španca Alberta Ramosa rezultatom 2:1, po setovima 6:2, 5:7, 6:3.

Đoković i Gaske odigrali su šest mečeva u karijeri, a Nole je slavio čak pet puta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC