• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko neće, ne mora ovako...

Igračice odbojke na pijesku, ukoliko ne žele, neće morati da igraju u seksi opremi na Olimpijskim igrama u Londonu narednog ljeta.

 Ko neće, ne mora ovako...  Izvor: MONDO

Igračice odbojke na pijesku imaće mogućnost da nose manje izazovne dresove tokom olimpijskog turnira u Londonu, zbog poštovanja kulturnih obrazaca zemalja učesnica saopštila je Svjetska odbojkaška federacija (FIVB).

FIVB je saopštila da će biti dozvoljeno nošenje majci sa kratkim rukavima i sšrceva umjesto opreme nalik na kupaći kostim koje su odbojkašice do sada koristile.

Odbojka na pijesku se prvi put pojavila na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine, a igračice su po običaju uvijek nosile opremu u skladu sa okruženjem na plaži, odnosno bikini, što je doprinijelo atraktivnosti utakmica.

Ipak Svjetska federacija odlučila se na promjene, jer će do Londona stići 24 tima kroz kontinentalne kvalifikacije pa je moguće da na Igrama učestvuju i neke selekcije čiji navijači nisu pobornici atraktivnog izgleda predstavnica svoje zemlje.

Pravila o dresovima važiće i na pet Kontinentalnih turnira sa kojih će najbolje selekcije obezbijediti plasman u London.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC