• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gladović: Muški ću se potući za medalju na OI

Srpska reprezentativka u tekvondou izjavila je da sa velikim ambicijama očekuje nastup na Olimpijskim igrama.

 Gladović: Muški ću se potući za medalju na OI Izvor: MONDO

"Moj osnovni cilj u Londonu je da pružim trenutni maksimum i na najbolji način predstavim svoju zemlju. Konkurencija je žestoka, ali najvažnije mi je da se vratim kući sa saznanjem da sam uradila sve što sam mogla. Spremna sam i da muški potučem za osvajanje medalje", rekla je Dragana Gladović, srpska reprezentativka u tekvondou.

Srbija će u Londonu prvi put u istoriji imati predstavnika u ovom borilačkom sportu, a pored Gladović, koja se takmiči u kategoriji do 57 kilograma, olimpijsku vizu izborili su Milica Mandić (67 kilograma) i Damir Fejzić (68 kilograma).

"Uvjerena sam da sve troje možemo do medalje, kao što smo to uspjeli na šampionatu Evrope. U mojoj kategoriji kosooke takmičarke su favoriti, ali, odlična je i Hrvatica Ana Zaninović, a tu je Britanka, koja je dobila specijalnu pozivnicu kao domaćin".

Gladović ne krije da je plasman na Olimpijske igre ostvarila veliki san.

"Plasman u London mi je najljepši mogući poklon za 20. rođendan, koji slavim baš na dan otvaranja 27. jula. Nažalost neću biti na ceremoniji, jer se takmičenje u tekvondou održava tek u drugoj nedjelji Igara".

Dragana Gladović je član tekvondo kluba "Letnjikovac" iz Šapca, u kojem kako kaže ima "veoma dobre uslove za rad, pogotovo, nakon što je obezbijedila olimpijsku vizu".

"Imamo pomoć Olimpijskog komiteta Srbije, plaćena su mi takmičenja, sparing partner mi je moj mlađi brat, a pomaže mi i trener Goran Petrović", zaključila je Gladović, koja tokom boravka u Londonu planira da uzme autogram od Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, a želja joj je da posjeti i neke druge sportske događaje, prije svih atletiku i odbojku na pijesku.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC