• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prlainović: Dobro bi nam došao čas boksa

As Pro Reka posjetio Nacionalnu školu boksa i našalio se da bi i srpskim vaterpolistima ponekad dobro došlo poznavanje te vještine.

 Prlainović: Dobro bi nam došao čas boksa Izvor: MONDO

Vaterpolista Srbije Andrija Prlainović iskoristio je dolazak u Beograd na mini-pripreme nacionalnog tima da posjeti nedavno pokrenutu Nacionalnu školu boksa i pozdravi svog prijatelja Zvezdana Vidakovića, poluteškaša.

Iako nije pasionirani ljubitelj boksa, Prlainović redovno prati nastupe svog prijatelja i pruža mu podršku.

"Sticajem okolnosti Zvezdana znam odavno i pratim njegove rezultate, čujemo se prije i poslije mečeva. Što se tiče profesionalnog boksa, u posljednje vreme ga ne pratim toliko, više sam to radio kao klinac u eri Tajsona, Holifilda....", rekao je Prlainović.

Našalio se da bi i vaterpolistima dobro došao po neki čas iz ove borilačke veštine.

"Mi smo sa te strane amateri, mada bi nam ponekad možda i valjao neki čas", rekao je Prlainović.

Njegov sadašnji klub, italijanski Pro Reko ove sezone već je osvojio jedan trofej - titulu prvaka Jadranske lige. Kako igra teško je da će neko moći da ugrozi Pro Reko na putu do evropskog trona, a Prlainoviću bi to bila druga uzastopna titula evrpskog prvaka, s obzirom na to da je sa Partizanom u Rimu prošle godine trijumfovao u finalu Lige šampiona. Baš protiv Pro Reka.

"Pro Reko je sjajno organizovan klub, sve je podređeno uspjehu tima. Igrač treba da razmišlja samo o vaterpolu. Svi ljudi u klubu se trude da nam bude što bolje", rekao je član kluba koji mnogi nazivaju "reprezentacijom svijeta".

Njegov doskorašnji klub Partizan eliminisan je u grupnoj fazi Lige šampiona, što je za Prlainovića bilo iznenađenje.

"Pratio sam sve mečeve, naravno, a i čujem se stalno sa bivšim saigračima. Partizan je imao mnogo pehova, a uz to loša finansijska situacija doprinijela je da crno-bijeli odigraju nešto slabije nego što se to uvijek očekuje. Objektivno, Partizan je bio u najtežoj grupi (sa tri mađarska tima). Dešavaju se takvi trenuci u sportu da ponekad jednostavno ne ide. Ali, Partizanu je bilo mjesto među osam klubova. Treba izvući pouke i biti pametniji u narednom periodu. Što se tiče igračkog kadra, Partizan ima svijetlu budućnost, samo ne znam kako će se finansijska situacija riješiti", rekao je Prlainović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC