• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEDIJA LIGA: Najgori smo, ali najlepši

MONDO ubjedljivo posljednji u Medija ligi. Naš golman Ivan Kamatović proglašen za najboljeg čuvara mreže.

 MEDIJA LIGA: Najgori smo, ali najlepši  Izvor: MONDO

Završena je Honda Zlatna liga - Medija liga u kojoj je ekipa MONDO portala igrala debitantsku sezonu, sezonu "za učenje".

Ubjedljivo smo posljednji u grupi u kojoj su se takmičili mediji, ali smo igrali za publiku! Na kraju krajeva, jedini smo i imali navijač(ic)e!

Pobijedili smo u dva meča (jedan, doduše bez borbe, ali tri boda su tri boda) i ponosni smo što smo u ravnopravnom odmjeravanju snaga protiv Tanjuga, u prvom dijelu sezone, došli do nezvanične titule "vladara Obilićevog venca".

Ravnopravno odmjeravanje snaga zato što je Tanjug tada imao ekipu sastavljenu od sopstvenih snaga, a tokom zimske pauze nacionalna  agencija se pojačala sa strane.

MONDO je jedina ekipa u Medija ligi koja nije "švercovala" igrače. Ekipu smo sastavili iz sopstvenih redova i kako je teklo takmičenje tako smo sticali iskustvo. I primali golove, doduše.

Sljedeće sezone napadamo Evropu! Naravno, ako nas se sjete i pozovu.

U svim utakmicama Medija lige, u "Posko areni" na Carevoj ćupriji, postignuta su 524 gola ili 5,82 po meču (ovoj efikasnoj statistici ekipa našeg portala je nesebično pomogla). Najviše golova dao je Partizan (www.partizan.rs) - 77. MONDO je primio najviše golova - 82 (dali smo 27).

Ali, iako nam je odbrana bila šuplja kao sir, imamo čime da se podičimo. Naš golman Ivan Kamatović dobio je priznanje za najboljeg čuvara mreže u Medija ligi. Pred tim momkom je sjajna budućnost, neki vrijedan angažman. Samo još da smiri temperament. Ali, znate kako se kaže za golmane...

Pobjednik takmičenja u Medija ligi je ekipa Partizana, drugo mjesto pripalo je ekipi RT Vojvodina, a treće ekipi Crvene zvezde (časopis "Zvezda Srbija").

TABELA: Partizan 39, RTV Vojvodina 38, Crvena zvezda 35, APM Print 30, Tanjug 25, Ringijer KONTAL 24, Press 24, Kurir 22, TV Prva 16, Mondo 6.

Najbolji strelac je Dušan Opačić iz RT Vojvodine sa 22 gola, a za najboljeg igrača proglašen je Milan Ristić iz Partizana.

Na našem web sajtu www.mondo.rs u okviru ove vijesti možete da se podsjetite na izvještaje sa pojedinih utakmica koje je odigrala ekipa MONDO.

Što se tiče grupe Javnih preduzeća, prvo mjesto pripalo je Telusu, druga je ekipa Vodovoda i kanalizacije, a treća je Galenika.

PAROVI ČETVRTFINALA (počinje u utorak, 3. aprila, finale je u nedelju, 8. aprila):

Vodovod i kanalizacija - Crvena zvezda
Telus - APM Print
RTV Vojvodina - Galenika
Partizan - Putevi Srbije

Pobjednici grupa su šampioni medijske, odnosno grupe lige javnih preduzeća. Plej-of se igra radi prestiža, ali i nagrada.

(MONDO - na fotografiji: naš golman Ivan Kamatović u karakterističnom prodoru(!? daleko od svog gola/ foto: MONDO)

Podeli vest

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC