• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana i Novak do kraja godine u Banjaluci?

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ponovo će zaigrati u Banjaluci, a grad na Vrbasu će ugostiti i Anu Ivanović, nekada prvu teniserku s WTA rang-liste.

 Ana i Novak do kraja godine u Banjaluci? Izvor: MONDO

Novo rukovodstvo Teniskog saveza Republike Srpske na čelu sa Draškom Milinovićem kao glavne ciljeve do kraja godine postavilo je dolazak Novaka i Ane u Banjaluku.

"Zahvaljujući protokolu o saradnji koji imamo sa Srbijom moći ćemo da ugostimo svjetska teniska imena i organizujemo revijalne mečeve. Vodimo razgovore s porodicom Ivanović da do kraja godine ugostimo Anu, što bi bio veliki događaj za Banjaluku, mlade teniserke i tenisere. S Novakom i porodicom Đoković imamo dobre kontakte i saradnju. Oni imaju otvoren poziv za gostovanje, kao i ostali teniseri i teniserke iz Srbije i nadamo se da će do njihovog gostovanja u ovoj godini doći", izjavio je Milinović za "Nezavisne novine".

Prema njegovim riječima, to bi sigurno privuklo sponzore u bijeli sport u gradu na Vrbasu.



"Tu vidim i interes sponzora da budu uz TS RS. Možemo da im ponudimo da budu uz svjetska imena kao što su Novak i Ana i da dobiju brendiranu reklamu".


Milinović se između ostalog osvrnuo i na kritike iz pojedinih medija u Sarajevu povodom izjave Srđana Đokovića, koji je rekao da "saradnja između RS i Srbije treba da bude kao saradnja Beograda i Vojvodine i da ga ne interesuju nepostojeće granice".

"Bili smo počastvovani što je otac najboljeg svjetskog sportiste dao podršku našim idejama. On je htio da kaže da ne postoje granice za saradnju, pogotovo kada je sport u pitanju i ne samo kada je riječ o RS, već i o Federaciji BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori... Mene začuđuje način na koji su reagovali u Sarajevu. Ne mogu da vjerujem da je predsjednik Olimpijskog komiteta BiH reagovao na to i branio ustavni poredak BiH i to od oca najboljeg sportiste svijeta. Nismo htjeli da ulazimo u komentarisanje, jer smo to smatrali apsurdnim, ali to dovoljno govori o svijesti ljudi koji na bilo kakvu dobru ideju, koja je isključivo na dobrobit tenisa, ovako reaguju", zaključio je predsjednik TS RS.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC