• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak iz Monte Karla navijao za Janka

Novak Đoković uslikan je na tribinama kako posmatra meč Francuska - SAD u Monte Karlu, a potom je iz svog stana pratio duel Berdih - Tipsarević.

 Novak iz Monte Karla navijao za Janka Izvor: MONDO

Novak Đoković odlučio je da ne učestvuje u četvrtfinalu Dejvis kupa ove sezone i srpski teniseri ove nedjelje definitivno su eliminisani u Pragu od Češke, koja je igrala u najjačem sastavu.

Tog dana, najbolji teniser svijeta pojavio se u Monte Karlu, gradu koji je izabrao za svoju rezidenciju i posmatrao duel takođe četvrtfinala Svjetske grupe između Francuske i SAD. U društvu djevojke Jelene, ali i kućnog ljubimca, Đoković je izazvao veliku pažnju novinara i publike u Kneževini.

Kada je Džon Izner pobijedio Žoa-Vilfreda Congu i obezbijedio Amerikancima plasman u polufinale, Đoković se povukao u svoj stan, gdje je preko kompjutera pratio događaje u "O2 Areni" u Pragu, gdje je Janko Tipsarević igrao dramatičan i odlučujuć meč protiv Tomaša Berdiha.



"0:2 u setovima, ali i dalje vjerujem u preokret i pobjedu! Idemooo Jankoo!", napisao je Novak ispod slike, koju je okačio na svom Twitter profilu.

Nažalost, Tipsarević je i treći set izgubio u taj-brejku, Berdih je donio presudni, treći poen Češkoj, pa je srpska reprezentacija, šampionska iz 2010. godine, završila takmičenje u četvrtfinalu. Između ostalog, Đoković je odluku da preskoči meč "orlova" u Pragu, obrazložio akumulacijom umora i namjerom da narednog ljeta napadne i olimpijsko zlato na Igrama u Londonu.

(MONDO, foto: AP, Twitter/@DjokerNole)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC